Липсата на повиквателна за Касано е \"смъртен грях\"

19:03
Липсата на повиквателна за Касано е \"смъртен грях\"
Световният шампион с Италия от 1982 година Франческо Грациани заяви, че липсата на повиквателна към Антонио Касано е "смъртен грях".

Много легенди на италианския футбол се включиха в кампанията, която има за цел да накара Марчело Липи да премисли и да повика нападателя на Сампдория, който се намира в прекрасна форма.

"Касано е най-големият футболен талант на Италия и за мен е смъртен грях не само, че не му позволяват да играе, но и че изобщо не го викат в националния отбор. Разбира се, Липи има право да решава, но аз наистина не мога да разбера защо Марчело продължава да се дърпа. Ако аз бях треньор на Италия, първо щях да повикам Касано. Ако той можеше да си партнира с Джиралдино или Якуинта, Антонио щеше да прави невероятни неща", заяви Грациани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GTonchev
09.09.2009 20:51

хахах да тука си много прав Боби .... Но аз мисля че и да не играе Роси и Де Роси могат да ни накажат много жестоко ако играем като с Черна Гора *wink*

GTonchev
09.09.2009 20:22

Наистина е така Касано трябва да играе за Италия титуляр заедно с Роси *smile* ... Още когато беше в Рома показваше уникална игра и умения ... Дори бях много разочарован че напусна отбора на Рома и отиде в Реал да си съсипе 2 години *wonder* *stop*