Не ни трябва Диего, когато имаме Сарате

16:47
 Не ни трябва Диего, когато имаме Сарате
Наставникът на Лацио Давиде Балардини заяви, че няма да замени Мауро Сарате за аса на Ювентус Диего преди срещата между двата тима през идния уикенд.

"Нямаме специална тактика за Диего. Ще е грешно да се фокусираме изцяло върху него. Трябва да спрем Ювентус", заяви Балардини.

Всички погледи ще са приковани върху битката между Мауро Сарате и Диего. Бразилецът е обявен за новата звезда на Серия "А", но Балардини предпочита да заложи на своя нападател.

"И двамата играчи са страхотни и много различни. Ще запазя Сатере пред Диего. Сатере се доказа като страхотен играч и мисля, че ще стане един от най-добрите на света. Знаем, че в момента сме един от отборите в най-добра форма в лигата. Ювентус се завръщат и за мен ще е удоволствие да играем срещу един от най-силните отбори в Европа", допълни още наставникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
10.09.2009 09:23

pacho_vr ти си пълен ЛЕШ ! "Ако Диего бил са махнел аз се отказвам от тях"...Какъв фен си ти бе ?! *sick*

Juventus_tifoz
09.09.2009 19:59

Както казала лисицата: "Гроззето не е хубаво", защото не може да го стигне, така може да се коментират думите на треньора на Лацио. FORZA JUVE *wink*

arsenov
09.09.2009 18:22

pacho_vr пич чети статиите преди да пишеш щот е смешно какво пишеш *smile*

pacho_vr
09.09.2009 17:43

Ако Юве се разделят с Диего зарати тоя се отказвам от тях. Бахти тия да не са полудяли дадаха 24 млн еро за него сега ще го разменят *evil*