Дрогба поиска медал за саможертва в Челси

17:47
Дрогба поиска медал за саможертва в Челси
Нападателят на Челси Дидие Дрогба заяви, че заслужава да получи медал за своята постоянна саможертва за благото на сините. Футболистът похвали наставника на тима Карло Анчелоти и разкри, че въпреки наказанието на лондончани да не взимат нови футболисти, те имат сили и потенциал да се борят за титлата през този сезон.

"Постоянно жертвам себе си за благото на тима. Никога не гледам класациите за топ голмайстори и едва ли има друг нападател в света, който толкова често да помага при играта в защита. Никой от нас не е притеснен от наказанието да не взимаме нови играчи. Всички сме в чудесна физическа и психическа кондиция", коментира Дрогба.

"Анчелоти е много уважаван от целия отбор и си мисля, че с него имаме страхотни шансове да спечелим трофеи през този сезон. Мисля, че моралът в съблекалнята е на много високо ниво", допълни голмайсторът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuFkaTa
09.09.2009 19:15

Точно пък фен на Ливърпул говори за титли и медали *lol*

AnTONYo
09.09.2009 19:13

Много футболисти са доста по-верни и всеотдайни за техните отбори , пък не съм чул една дума да кажат , да се самовъзхваляват като Дрогба.Евала на Дидие ,че се раздава за балгото на тима , ама не е правилно сам да се изтъкваш.