Доменек: Няма проблем, ако паднем от Сърбия

15:31
Доменек: Няма проблем, ако паднем от Сърбия
Селекционерът на Франция Раймон Доменек заяви, че евентуална загуба в днешното гостуване на Сърбия няма да е фатално за класирането на "петлите" на Мондиал 2010 година. Както е известно, западните ни съседи са на първо място в група 7 с четири точки повече от Франция и при победа или хикс днес, те почти сигурно ще си подпечатат визите за ЮАР, докато световните шампиони от 1998 година ще трябва да се задоволят с участие на бараж. При поражение на французите днес и победа на Австрия като гост на Румъния, то австрийците ще се приближат само на една точка от "петлите" и тогава ще съществува и реална вероятност момчетата на Доменек да не стигнат и до директните елиминации за Световното.

"В края на краищата мачът със Сърбия не е решаващ. Дори да го загубим, пак ще имаме две възможности да се поправим", коментира наставникът на французите.

"Стадионът ще е пълен? И какво от това, моите футболисти са свикнали да играят срещу враждебно настроена публика. Все пак, всички са в отбори, играещи в Шампионската лига. На игрището ще са 11 на 11, така че няма значение дали срещата е в Париж, Белград или където и да е другаде", допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Saso
09.09.2009 16:45

Аре стига глупости. Кога Франция са били добър отбор. Освен 98-ма, когато съдиите им помогнаха да станат шампиони само защото се играеше във Франция. Кога са правили нещо. Слаби сте. *sick* *joking*

mataresse
09.09.2009 15:41

Няма да е зле да паднат,че тоя мач съм го писал 1

onzzy
09.09.2009 15:37

e щом пък не е решаващ пак му пожелавам един хубав бараж с Германия или вкраен случай Швеция/Португалия

BOTEV1912_
09.09.2009 15:33

франция се излагат пред цял свят с тоа палячо доменек може би вече им е все таа за техния футбол *sick*