Моуриньо защити Погба и критикува Кошчелни (видео)

11:57
Моуриньо защити Погба и критикува Кошчелни (видео)

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подкрепи Пол Погба, който бе изгонен 1/4 час преди края на дербито с Арсенал в събота.

Французинът показа отлична игра и направи две асистенции до 74-ата минута, когато получи червен картон за груба игра срещу Ектор Белерин. Това стана при резултат 3:1 за "червените дяволи", а този резултат се запази до края на мача в Лондон. Заради картона Погба ще пропусне градското дерби с Манчестър Сити следващия уикенд.

Моуриньо се изказа в защита на своя възпитаник и също така критикува капитана на "артилеристите" Лоран Кошчелни за прекалено бурната му реакция при ситуацията. 

"Не видях инцидента, дори и телевизионното повторение. Знам единствено, че Пол е много разочарован и разстроен от своя партньор в националния отбор на Франция Кошчелни за неговата реакция. Пол е в такова състояние, защото всеки знае, че той е футболист, който играе чисто. При всички случаи не е вложил умисъл в действията си. Оставям това на вас, както и стълкновението между Лукаку и Кошчелни, плюс търкалянето по тревата на играчите на Арсенал. Навярно и аз бих постъпил по този начин, тъй като тревата тук е прекрасна. Мисля, че тя предизвиква желание да полежиш върху нея", иронично отбеляза Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация