Реал се наложи трудно над Малага, Роналдо се превърна от грешник в герой (видео)

20:03
Реал се наложи трудно над Малага, Роналдо се превърна от грешник в герой (видео)

Отборът на Реал Мадрид постигна изключително трудна победа над Малага в мач от 13-ия кръг на Ла Лига. На своя "Сантяго Бернабеу" белите победиха с 3:2, с което временно се доближиха на 7 точки от лидера в класирането Барселона, който утре вечер гостува на втория в таблицата Валенсия.

Иначе Кралския клуб поведе в резултата още в 10-та минута след гол на Бензема, но осем по-късно гостите изравниха резултата чрез Диего Ролан. В 21-та минута Касемиро отново изведе белите напред, но след подновяването на играта Чори Кастро изравни резултата за гостите от Андалусия.

В 76-та минута звездата на европейския клубен шампион Кристиано Роналдо изпусна дузпа, която бе отсъдена за нарушение на Ернандес срещу Лука Модрич, но впоследствие топката попадна отново в португалеца, който след добавката оформи крайното 3:2. Малко преди края на двубоя отново попадение на Роналдо бе отменено заради засада.

Със спечелените три точки играчите на Зинедин Зидан са трети в подреждането с актив от 27 пункта, докато Малага заема 18-то място с едва 7.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация