Ливърпул, Сити и Челси записаха победи (видео)

19:02
Ливърпул, Сити и Челси записаха победи (видео)

Ливърпул записа четвърта поредна победа във всички турнири и сложи край не неуспешната си серия срещу Саутхямптън, след като надигра светците с 3:0 на "Анфийлд". Над всички отново бе Мохамед Салах (31', 41'), който вкара два гола и вече има 14 попадения за мърсисайдци от началото на сезона. Филипе Коутиньо (68') оформи класиката.

За първи път през този сезон Ливърпул постига три поредни победи в Премиър лийг. За Саутхямптън пък това е първа загуба в последните шест срещу между тези два тима във всички турнири.

Манчестър Сити пък се утвърди на върха във временното класиране след победа като гост над Лестър с 2:0 в двубой от 12-ия кръг.

Гражданите стигнаха до успеха на "Кинг Пауър Стейдиъм" с попадения на Габриел Жезус в 45-ата и Кевин де Бройне в 49-ата. С победата Сити събра 34 точки и има девет повече от втория Челси. Лестър пък има 13 и върви на 12-о място във временното класиране.

Убедителна победа записаха и играчите на Челси. Шампионите разбиха Уест Бромич Албиън с 4:0 като гост и сериозно разклатиха стола на мениджъра на дроздовете Тони Пюлис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация