Завърши семинарът на жените съдии и асистент-съдии в България

15:42
Завърши семинарът на жените съдии и асистент-съдии в България

От 11 до 13 ноември в Брестник бе проведен семинар на жените съдии и асистент-съдии в България. Участниците, сред които имаше делегати и съдийски наблюдатели (жени) бяха настанени в хотел „Беркут“ и имаха възможност да ползват удобната конферентна зала, както и изкуствения терен в непосредствена близост до хотела.

През трите дни всички участващи се включиха активно и с ентусиазъм в множеството компоненти от разнообразната програма, включваща занятия в зала, работа по групи, видеоанализи от страна на СК и ИП на ръководени от тях срещи в Държавното първенство за жени, както и работа на терен.

Във втория ден на семинара всички съдии и асистент съдии се справиха с лекота, с адаптираната фитнес проверка, като преди това бе анализирано тяхното тегло, BMI и процент на подкожни мазнини.  По утвърдила се вече традиция имаше интерактивен комбиниран тест, като представянето им бе достойно за похвала – бяха допуснати минимално количество грешки на подготвения и непубликуван до момента тест за ноември 2017 година. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация