Азар изплю камъчето: Мечтая да работя със Зидан

16:29
Азар изплю камъчето: Мечтая да работя със Зидан

Звездата на Челси Еден Азар даде много ясен знак, че в скоро време може да премине в испанския гранд Реал Мадрид, след като сподели, че "би било сбъдната мечта да играе под ръководството на Зидан".

Белгийският национал направи това изказване в интервю за родна телевизия, но все пак уточни, че се чувства щастлив в Челси.

"Всички знаят колко се възхищавам на Зидан. Той ми беше идол като играч, но го уважавам и като треньор. Не знам какво ще стане в бъдеще, но да играя под ръководството на Зидан би било сбъдната мечта. Наслаждаваме се на времето си в Челси и искам да постигна още много неща с този отбор. За момента съм напълно концентриран върху това", сподели Азар, като призна, че би работил отново и с Моуриньо. 

"Харесва ми да се изправям срещу него като съперник. Ако отново работим заедно един ден, това би било удоволствие за мен", каза офанзивният халф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
10.11.2017 10:01

на барселона политиката да развива таланти от школата е добра - с малко вложения постигаш високи резултати. Но и тази на реал не е лоша, защото реално всеки футболист издигнал се до световно ниво вижда единствено реал като възможност да постигне нещо повече. Ето например Роналдо, стана най-добър играч в света с Юнайтед и какво да прави оттук нататък ами да отиде в реал. Тоест политимата на клуба да му представи имидж на “най-велик” работи. Съответно когато има донра спойка и събиране на поколение от класни играчи клуба често успява да спечели трофей. Така че реално това което прави реал е по-успешно от към цели, а това което прави Барса от към финанси и вероятно по-дълбоко чувство за принадлежност на феновете им. Жалко само че тези два отбора са испански (лош манталитет) ако бяха германски или английски щяха да са доста по симпатични.

Onzo_Revival
09.11.2017 16:54

Toй тва камъче го плюе през 2 седмици. Като фен на Челси, това лично много ме дразни. За Реал Мадрид мечтае от години, а по едно време говореше, че и на ПСЖ трудно се отказвало. Аз лично не виждам защо да не си сбъдне мечтата срещу едни 200 милиона примерно, което би било нормална цена в момента. Крила има навсякъде, не е незаменим.

MetallicaBG XxX
10.11.2017 09:05

Според мен ще искате Bale в замяна че, отдавна пишеше е че, го искате

Hazarddddd
10.11.2017 00:21

И аз се дразня от тия приказки, ама ще е много лошо ако Азар ни напусне. Крила има навсякъде, но не и от такава класа...