Каранга: Беше ни много трудно, но успяхме да се справим

21:19
Каранга: Беше ни много трудно, но успяхме да се справим

Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга имаше двоен повод за радост след победата на “червените” с 2:1 като гост на Лудогорец в дербито на XV кръг на Първа професионална лига.


Южноамериканецът първо се разписа с глава за 1:1 на “ Лудогорец Арена”, а малко след това бе изгонен за втори жълт картон и можеше да се превърне в антигерой за столичани. В крайна сметка обаче, с гол на резервата Кевин Меркадо, момчетата на Стамен Белчев не само че взеха ценни три точки в Разград, но и съкратиха преднината на “орлите” на две точки.


“За такива моменти работим и се трудим здраво. Да създадем възможности и да вкараме. Беше ни много трудно, но успяхме да излезем от тежката ситуация и да победим. Сега трябва да се насладим на този успех”, заяви щастливият голмайстор на “червените”, който разкри и как се стигна до гола му във вратата на “орлите:


“Озовах се на добра ситуация и успях да вкарам. Разбира се, че се радвам. Съотборниците ми често се шегуват с мен по време на тренировките, че съм много по-добър с глава, отколкото с крака.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация