Локомотив и Литекс разочароваха, Черно Море с престижно равенство

23:06
Локомотив и Литекс разочароваха, Черно Море с престижно равенство
Близо 24 часа, след като Левски първи излезе на европейската сцена от българските представители, дойде ред и на отборите ни в УЕФА. Столичният Локо започна първи своята среща, като до 65-та минута губи с 0:1 от сръбския Борац Чачак.

В интерес на истината през първите 45 минути възпитаниците на Драгомир Окука бяха по-добрият отбор на терена, но възможностите, които се откриха пред Шпишич и Балдовалиев не бяха материализирани.

Противно на всякаква логика още в самото начало на втората част играчът с №18 от отбора на домакините Павлович се озова на няколко метра от голлинията и не сбърка - 1:0

След попадението нищо интересно не се случи и срещата, която бе наблюдавана от обидно малко зрители - 1 000 завърши при този резултат. Реваншът е на 28 август.

Отборът на Литекс продължи разочароващото представяне на българските отбори записвайки нулево равенство на градския стадион в Ловеч.

Едва 2000 зрители уважиха спортното събитие, но едва ли са останали доволни както от резултата, така и от самия мач. Головите положения се брояха на пръсти и ако Зарфати от отбора на гостите бе малко по-концентриран, можеше да донесе победата на своите.

Ловчанлии трябва да съжаляват за начина по който изиграха този мач, тъй като класата на техния противник не бе особено висока. Шансове за гол пред Амос не липсваха, но влезлият като резерва Крум Бибишков не успя да се възползва от открилите му се възможности.

Така надеждата за по-добро представяне през днешния ден се свързваше с последния ни участник - Черно Море, който гостуваше на вицешампиона на Израел Макаби Нетаня.

Първото полувреме от двубоя на варненци беше белязано и с първия гол за  представителите ни днес, а в негов автор се превърна Александър Александров - Алекс.

Резултатът обаче бе открит по-рано от играча на домакините Киойо, който се възползва от груба грешка на Домакинов. Така при резултат 1:1 двата отбора се оттеглиха в почивка.

Напълно очаквано израелският отбор се активизира след почивката и на няколко пъти защитата на "моряците" срещна трудности, а при една от атаките на Макаби топката срещна напречната греда.

Въпреки, че отстъпваше игрово в по-голямата част от мача, отборът на Никола Спасов постигна добър турнирен резултат оставяйки развитието на този сблъсък за реванша във Варна след 2 седмици.

Общата равносметка от изиграните 4 мача е 2 равенства и 2 загуби. Твърде скромно постижение, което още веднъж показва нивото на родния ни футбол. Остава да се надяваме на по-добри втори мачове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
15.08.2008 14:20

Може да ме помислите за фантазьор но мисля че и 4те ни тима ще се класират за следващите фази.Те превъзхождат във всяко отношение опонентите си и ще е срам ако не ги елиминират.Малка поправка:ЧМоре е спечелил 2,5т досега което е коефициент за България 0,625

roommen
15.08.2008 09:50

Sqwidward и аз се надявам всички отбори да направят по-силни втори мачове и да продължат напред ,а относно Черно Море имат много добър състав и дори си мисля че тази година ще нафукат много изненади в роното първенство.

Sqwidward
15.08.2008 09:04

Ха-ха... Черно Море след Левски бяха най-плютите, че заради кризата в ЦСКА са намазали да играят в УЕФА и ще ни срамят. Да, ама май ще излезе, че точно Черно Море ще донесат най-много точки за Българя за ранглистата на УЕФА. Засега седем, а имат и домакински мач. Литекс спечелиха една точка и имам чувството, че ще си останат с нея. Е, все се надявам, че Левски и Локото ще си вземат реваншите. Успех на всичките ни евроборци. Аз ги подкрепям както когато играят добре, така и когато са слаби и правят издънки

iksvel
15.08.2008 05:04

Опа, получи се малка двусмислица - ударите, които БАТЕ отправиха към вратата на Левски, бяха 4

iksvel
15.08.2008 05:03

Зле сте, само това мога да кажа! Локомотив и Левски играха по-добре от Литекс, а за Черно Море дори репортаж не съм гледал и не мога да кажа нищо!
Левски надигра тотално БАТЕ Борисов! Ударите към врата на БАТЕ бяха точно 4 - 2 в рамките на вратата и 2 извън тях....
Локомотивци също стояха по-добре... Ще ходя на реванша и съм УБЕДЕН в победата на железничари !
Абе какво се занимавам.....то да му говориш на простото, няма да те разбере...

Palladin0
15.08.2008 02:27

Аплодисменти,Черно Море се оказа с наи-добър резултат думи нямам

dumbo_s
14.08.2008 22:32

Нямам думи просто ... Дано видим класирали се отбори ...

drumara
14.08.2008 22:20

Поредният сапунен мехур се спука.Още един измислен герой-Мърльо Стоилов успя да излъже 96% от игралите днес.Всички пищяха колко добър е Литекс и колко велик е неговият треньор.Айде сега ревете...

roommen
14.08.2008 21:42

Какво става , само Литекс ще направи Х .Цялото ни първенство е едно голямо разочарование

sando0o
14.08.2008 20:30

айде вчера Левски хранихте...неска ще храните локо...черно море...не разбрахте ли че ЦСКА няма да играе... и най - добрите евробойци са и винаги са били ЛИТЕКС и ЛЕВСКИ

rado_kz91
14.08.2008 20:25

Загубите на Лавски и на Локомотив красноречиво говорят какво е нивото на българският футбол в момента, като към това прибавим и много вероятно отбадането на ЧЕРНО МОРЕ от Макаби Нетаня, картинката просто става плачебна.