Липи: Срещу България е най-важният ни мач

16:03
Липи: Срещу България е най-важният ни мач
Селекционерът на националния отбор на Италия Марчело Липи очаква единствено победа срещу България в предстоящата квалификационна среща.

Италианците могат да бъдат на крачка от ЮАР 2010, ако вземат максимума точки от срещата си с националния ни тим. На пресконференция малко по-рано днес Липи заяви, че няма никакво значение кой ще играе и кой ще вкара, ако "скуадра адзура" се поздравят с победа в края на срещата.

"Това е най-важният ни мач, тъй като може да реши окончателно квалификационната ни кампания", заяви Липи на пресконференция.

"Имаме много качества и физически, и технически. Няма значение кой отбелязва, дори и да е някой от техните защитници. Важното е да излезем победители. България имат добър отбор и ще си играят тяхната игра, но ние трябва да реагираме адекватно. Трябва доста да помисля върху формацията, с която да изляза и може и да променя нещо след срещата в събота", допълни италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mineral
08.09.2009 17:22

Важен,важен ама няма кой да ви спаси !1:0 за БЪЛГАРИЯ !

RangerSS
08.09.2009 16:53

Честно ли бе ? ШОК ! УЖАС ! Жабарите чатнаха че тва им е най-важния мач ! Отпадна ни елемента на изненадата,язък ! *joking*