Почетино: Можем да победим Реал

19:35
Почетино: Можем да победим Реал

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино изрази увереност относно шансовете на своя тим в предстоящото домакинство на Реал Мадрид в Шампионската лига. „Шпорите“ приемат актуалния носител на трофея утре вечер на стадион „Уембли“ в среща от група H. Въпреки че през уикенда лондончани загубиха с 0:1 гостуването си на Манчестър Юнайтед във Висшата лига, Почетино заяви, че е уверен в качествата на своите играчи.

„Очаква ни едно страхотно предизвикателство, но аз вярвам, че можем да победим, защото съм уверен в качествата на моите футболисти. Трябва да играем без напрежение, да се насладим на този мач и да покажем на какво сме способни“, заяви аржентинският специалист.

Мениджърът на Тотнъм коментира и ситуацията около голямата звезда на Хари Кейн. Нападателят пропусна дербито с Юнайтед поради контузия, но най-вероятно ще бъде в състава за мача с Реал. Той е в групата, може би ще може да играе, но за момента не мога да потвърдя това на 100%“.

Тотнъм и Реал водят в класирането на групата с равен актив от 7 точки, като в последния кръг завършиха наравно 1:1 в Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация