Моуриньо: Не знам какво става с Погба

12:52
Моуриньо: Не знам какво става с Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отказа да даде прогноза кога феновете на тима отново ще могат да видят в игра рекордната покупка на клуба Пол Погба. Френският национал получи разтежение в средата на миналия месец в двубоя с Базел от Шампионската лига и от тогава не е на разположение на своя наставник.

Нямам никаква представа как върви възстановяването на Пол, защото не се занимавам с този процес. Той не тренира с мен, а работи по индивидуална програма, като в тези случаи няма как един мениджър да прогнозира кога даденият футболист ще се завърне в игра", заяви Моуриньо.

Португалецът все пак даде яснота относно състоянието на друг контузен в тима – националът на Аржентина Маркос Рохо. Бранителят получи тежка травма в края на миналия сезон и все още очаква своя официален дебют през настоящата кампания.

"В случая с Маркос, той тренира с мен и затова мога да кажа, че очаквам от него да се завърне на терена след паузата за националните отбори", коментира още мениджърът на Юнайтед. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация