Магат: Разбирам гнева на феновете, но не бива да се плюе по играчите

15:12
Магат: Разбирам гнева на феновете, но не бива да се плюе по играчите
Старши-треньорът на Шалке 04 Феликс Магат заяви, че разбира феновете, които наплюха полузащитника на резервите на "миньорите" Алберт Щрайт, въпреки че същевременно и заклейми тяхното поведение.
 
"Да плюеш по играч не е добро дело, въпреки че гнева на нашите фенове е разбираем", заяви Магат.

Щрайт, който има четири мача за "кралскосините" през миналия сезон, бе пратен при резервите от Магат. Там той бе обиждан и наплют от бесни фенове по време на мач в събота. Той разгневи запалянковците като заяви, че ще си изкара спокойно договора с Шалке, въпреки че не играе много.

"Той е отговорен за това, което се случи. Той говори и показа доста раздразнително поведение, а това ядоса феновете", допълни Магат.

Щрайт пристигна в Гелзенкирхен от Айнтрахт Франкфурт през януари 2008 година. Той игра един сезон под наем в Хамбургер, където се появи на терена в десет мача. Самият играч заяви: "Аз съм в шок, не мога да забравя това, което се случи последните дни. Искам да видя каква ще бъде реакцията на клуба". Наставникът не отрече, че може да върне играча в първия тим, но каза, че 29-годишният Щрайт трябва да покаже, че е "готов да работи и да помогне на клуб да запише успехи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация