В Ботев поделиха 200 хиляди лева

14:37
В Ботев поделиха 200 хиляди лева

200 000 лева са си разделили футболистите на Ботев. Играчите са получили солидните финансови бонуси непосредствено преди гостуването на Пирин в Благоевград. Явно е, че парите дадоха допълнителен стимул на възпитаниците на Николай Киров, които спечелиха на стадион "Христо Ботев" с 2:1, въпреки че рано-рано изоставаха в резултата. 

Отборът е получил премията от 150 000 лева за участието си в Лига Европа, както и тази от 50 000 лева за спечелването на Суперкупата на България - за нея бе победен Лудогорец съобщи plovdivnet.news. Тази седмица е добра за жълто-черните, след като през миналата те получиха и заплатите си за месец септември, а след това прибраха и премии за победите над Витоша и Верея. Ръководството на клуба пък вече им дължи бонус и за трудния успех в Благоевград, който доближи Ботев само на една точка от третия в класирането Левски. 

Мениджъри отвъд Океана пристигнаха в България заради Фелипе Бризола. Американците наблюдаваха футболиста на канарчетата срещу Пирин. Той бе титуляр в Благоевград. Бразилецът имаше проблеми след мача с Царско село за Купата, но от лекарския щаб направиха всичко възможно да го възстановят именно заради мениджърите, дошли специално за него. Интерес към полузащитника има и от тимове от Турция и бившите съветски републики. През лятото играчът удължи договора си и той е до лятото на 2019 година. Въпреки това няма да е толкова изненадващо, ако Бризола бъде продаден по време на зимната пауза. Ако това се случи, на негово място ще бъде привлечен нов чужденец. Приоритет №1 за треньора Николай Киров за зимната селекция пък е взимането на класен централен защитник. В момента неизменни титуляри в отбрана са Пламен Димов и Радослав Терзиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
29.10.2017 22:13

Ехеее 200 хиляди, че то това са си 2 кръга в супер 7 бе!