Каре от Левски в битка за договори

10:04
Каре от Левски в битка за договори

Левски остави за зимната пауза казуса с играчите, чийто договори изтичат. Това са Роман Прохазка, Божидар Митрев, Димитър Пиргов, както и Антонио Вутов, съобщава "Меридиан мач".

За последния нещата са по-сложни, защото той е собственост на Удинезе. Ако искат да го задържат, то сините ще трябва да го откупят от италианците. Антонио обаче, че трябва да докаже в мачовете, които остават, че си заслужава да се извадят сериозни пари за него. Прохазка и Митрев са твърди титуляри и мнозина вече надават вой, че трябва да бъдат задържани на всяка цена на „Герена". Засега обаче от ръководството не са започнали преговори с тях за нови договори.

Пиргов, който до скоро бе титуляр, сега е в ролята на резерва, но съдбата му все още не е решена. „Договорът му изтича и засега не сме говорили за нов. Димитър се чувства добре в Левски, треньорът Делио Роси също се отнася добре с него. Конкуренцията на неговият пост е голяма. Яблонски се представя много добре, както и Ейолофсон", коментира мениджърът му Милко Бански за „Меридиан мач".

„С Левски работим много добре, обсъдили сме и вариант, че той може да бъде продаден през зимата. Опции има, но тези неща се решават през декември", допълни той.

На „Герена" са обсъдили ситуацията около играчите, с които биха се разделили или задържали, но предстои още една преценка от мачовете, които предстоят до края на есента.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
27.10.2017 11:37

За последния нещата са по-сложни, защото той е собственост на „Киево".
-------------------------

Ко речи? Антонио Вутов е собтвеност на Удинезе, а не на Киево!

Chelsea86
27.10.2017 11:36

За последния нещата са по-сложни, защото той е собственост на „Киево".
-----------

Ко речи? Антонио Вутов е собственост на Удинезе! Поне като копирате чужди статии първо ги четете...