Неймар: Изгониха ме несправедливо

11:23
Неймар: Изгониха ме несправедливо

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар бе категоричен, че е бил изгонен несправедливо в двубоя с Марсилия от 10-и кръг на Първа лига (2:2). Бразилецът получи два жълти картона в рамките на две минути в края на срещата.

Неймар цял мач бе замерян с най-различни предмети от трибуните и при изпълненията на ъгловите удари се наложи да го пази отряд от стюарди с щитове. Играчите на Марсилия пък не спряха да провокират острието на парижани и в крайна сметка му уредиха изгонване. След поредното нарушение срещу него (без топка и след свирен фаул), Неймар постъпи глуповато и блъсна съвсем леко Лукас Окампос, а той "класически" се свлече на терена с изражение на ударен с чук в гърдите. Съдията обаче се върза на актьорското майсторство на аржентинеца и вдигна втори жълт на Неймар. Пари Сен Жермен в крайна сметка стигна до изравнителен гол в допълнителното време на двубоя. 

"Това беше твърде пресилено наказание и несправедливо. Цял мач ме ритаха и съм целият в синини. Арбитърът направи това, което искаше и позволи на Марсилия да остане с човек повече на игрището", коментира Неймар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация