Робиньо: Трудно се отказва на Барселона

13:12
Робиньо: Трудно се отказва на Барселона
Изглежда, че оставането на резервната скамейка на Манчестър Сити разстрои бразилския нападател Робиньо повече отколкото всички очакваха.

Той може и да казва, че е помолил да бъде извън състава, заради мача Бразилия - Аржентина, но никой не вярва на това. Очевидно е защо Марк Хюз остави Робиньо извън терена и бразилеца го знае.

Поради тази причина изобщо не е изненадващо, че нападателят разкри пред "Марка", че иска да се присъедини към Барселона.

"Не е лесно да кажеш "не" на отбор като Барселона", заяви Робиньо пред испанския вестник.

"Те са европейските шампиони. Това е красив град, а и аз много харесвам Испания. Винаги съм искал да играя за клубове като Барселона. Това е велик клуб и всеки играч ще бъде доволен, ако те проявят интерес към него. Щастлив съм, че такъв клуб ме е забелязал. Кой не иска да играе рамо до рамо с Шави, Иниеста, Меси, Ибрахимович и всички останали? Харесвам Барселона, те са страхотен клуб", допълни още бразилеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PleaZeE
12.09.2009 19:16

Робиньо трудно ще отиде в Барса след като е бил парво при кръвния враг Реал Мадрид *sick* *lol*

vill
08.09.2009 17:22

Робиньо къде са набута във Висшата лига.Ти си футболист точно за испанското първенство.В Англия и Италия няма как да си същия.Просто защитниците в Англия и Италия са много по-здрави физически и са много по-добре тактически подготвени от колегите си в Испания.

Cris_7
08.09.2009 14:49

Ще е прекрасно Робиньо да отиде в Барса ,но явно няма да стане..