Нашите стартират в УЕФА

17:38
Нашите стартират в УЕФА
Българските представители в турнира за Купата на УЕФА Черно море, Литекс и Локомотив София днес ще изиграят първите срещи от 2-я предварителен кръг за влизане в груповата фаза на надпреварата.

Отборите на Черно море и Локо София гостуват съответно на Макаби Нетания и Борац Чачак, а Литекс приема Апоел Шмона в Ловеч.

Борац Чачак - Локомотив София - 18:30 часа

Сръбският старши треньор на "железничарите" Драгомир Окука познава добре отбора на Борац Чачак от лични наблюдения и от предоставените видеозаписи на последните им срещи. Очаква се първия мач в Сърбия да бъде наблюдаван от около 130 привърженици на "червено-черните".

Софийският Локомотив няма наказани от УЕФА играчи и ще излезе с най-доброто, с което разполага в момента срещу Борац. Мачът-реванш ще се играе на националния стадион "Васил Левски".

Литекс - Апоел Шмона - 20:00 часа

Днес на Литекс предстои трети официален мач под ръководството на Станимир Стоилов. "Оранжевите" ще дебютират в евротурнирите с треньора, постигнал сериозни европейски успехи с предишния си тим – Левски.

"Държим да спечелим първия мач. Най-добре е, когато победата е чиста. Постигнем ли я, няма значение къде е първият или вторият мач. Вече няма такава разлика в класите – ако спечелиш първия мач да си спокоен и за реванша", заяви преди срещата Мъри Стоилов.

Макаби Нетания - Черно Море - 21:15 часа

Черно море започнаха успешно новия шампионат след като в 1-ия кръг надиграха драматично с 2:1 като гости тима на Пирин в Благоевград. Според игровата форма, в която се намират "моряците", очакванията  са българите да успеят да отстранят отбора на Макаби Нетания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация