По 1500 лева в Етър за победа над Левски

14:00
По 1500 лева в Етър за победа над Левски

Футболистите на Етър ще играят за завишени премии срещу Левски. За това признаха от управата на клуба. "Истина е, че за срещите с Левски, ЦСКА и Лудогорец бонусите са по-високи", призна членът на Управителния съвет на болярите Александър Нанков. Според информация на "Тема Спорт" виолетовите ще приберат по 1500 лева, ако успеят да победят съперника си от Терена". Двубоят е утре от 17:30 часа на "Ивайло" и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Шефовете на болярите очакват стадионът да се напълни, както бе срещу ЦСКА (2:2) в предишния кръг. "Интересът е добър, билетите се харчат отлично", казаха от клуба.

Треньорът на Етър Станислав Генчев пък посочи, че тимът му няма да преклони глава пред Левски. "Нашата основна цел, когато влязохме в елита, бе да запазим мястото си и да се утвърдим. Апетитът идва с яденето. Ние показахме добър футбол и можем да се надиграваме с водещите отбори. Ако ни се отдаде възможност да влезем в първата шестица, ще

се възползваме. Със сигурност тази година ще е по-интересна битката за първите места. ЦСКА има по-стабилен отбор, Левски също. Лудогорец да не ги забравяме, те все още са фаворит. Между тях ще се реши битката за титлата. Всеки отбор може да отговаря за себе си. Ние сме от болярски град, горди хора, не се съобразяваме с никой, не се вълнуваме кой какви цели гони. Битката за първото място си е между тях - Левски, ЦСКА и Лудогорец, не ни вълнува, искаме да взимаме точки", каза Генчев пред сайта на клуба.

"Вторият полусезон ще видим истинския Етър. Малко бе времето от влизането от Втора в Първа лига. Доста играчи дойдоха в течение на първенството. Така че със сигурност през втория сезон Етър ще е по-силен. Най-важното е да запазим гръбнака и да няма много напускащи. Ние няма да спираме никого. Към днешна дата няма индикации, че някой иска да си тръгва", заяви треньорът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация