Анри към Доменек: Тренер, ти си пълен ташак!

08:19
Анри към Доменек: Тренер, ти си пълен ташак!
Страхотна "драма" се разигра на тренировка на националния отбор на Франция, разкри местният в. "Льо Паризиен".

Според изданието нападателят на "петлите" Тиери Анри нападнал зверски Доменек пред всички. "Тренер, трябва да ти кажем нещо", започнал тирадата си Тити.

"Говоря от името на целия отбор. Скучно ни е на тренировките. За 12 г. в националния отбор никога не съм изпадал в такава ситуация."

Анри не пропуснал да наплюе и "тактиката" на Доменек. "Не знаем как трябва да играем, не знаем къде са ни местата, не знаем как да се организираме. Нямаме стил, нямаме посока." Според френските медии Доменек го отнесъл, след като си позволил да каже, че играчите не се раздават на тренировките.

Въпреки скандала и незавидното равенство (1:1) с Румъния в събота, което на практика отказа "петлите" от първото място в групата им, френската федерация продължава да поддържа на 100% калпавия селекционер.

"Доменек ще запази поста си, каквото и да стане срещу Сърбия (утре) - коментира президентът Жан-Пиер Ескалет. - Даже и да трябва да минем през баражите, за да се класираме за ЮАР, това си е мисия на Раймон и той ще си я изпълнява".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
08.09.2009 12:47

АХАХА Ха хаха ей уинер я се дръжте на положение.

nasran_chorbar
08.09.2009 10:47

Защо ние като напишеме ТАШАК ни забранявате да пишеме коментари,а вие може да използвате думата в заглавие бе,духльовци?

RangerSS
08.09.2009 09:54

Яко ташаци ! Тва са гледали "Гадни копилета" франсетата и затова се хранят по тренировките. *sick*

TigerJK
08.09.2009 09:42

е то в тоя сайт ако някой не "е пълен ташак" или пък ако някой не "ни се дърви" просто посетителите няма да усетят стила и старанието на тези които пускат теми.. но пък от друга страна.. така и така крадат темите от други сайтове поне оригиналничат откъм заглавия *sick*

Takeo
08.09.2009 09:40

Тук съм много съгласен. Все пак си има някаква граница, която не бива да се преминава.

Yang_G
08.09.2009 09:29

Абе к"ви ташаци бе ! Пак само простотии пишете като заглавия! Можеша да измислите нещо по-деликатно !