Тотнъм вбесени от Юнайтед, вдигат цената на Бербо

16:02
Тотнъм вбесени от Юнайтед, вдигат цената на Бербо
Английският Тотнъм се опитва да накара Манчестър Юнайтед да плати рекордна сума за българския нападател Димитър Бербатов. Според медиите на Острова президентът на "шпорите" Даниел Леви е ядосан на ръководството на "червените дяволи" заради изнасянето на информация преди да е била направена конкретна оферта за футболиста.

На този етап Манчестър Юнайтед е готов да плати за Бербатов 25 милиона паунда, а от Тотнъм първоначално искаха 35, но преговорите от вчера са намалили парите до 28 милиона паунда. Позицията на Даниел Леви обаче се е променила заради изнесените данни и сега той увеличава цената на българина на 32 милиона паунда. Това е сумата, която Сър Алекс похарчи от бюджета на Юнайтед за привличането на Карлос Тевез.

Според медиите в Англия трансферът на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед ще се осъществи съвсем скоро, а веднага след него Тотнъм ще привлече звездата на руския Зенит Андрей Аршавин. От носителите на Купата на УЕФА в Санкт Петербург искат за нападателя си 21 милиона британски паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rado_kz91
14.08.2008 20:35

После Сеп блатер не бил прав като каза, че някой футболисти са роби на собствените си клубове. Нищо, че визираше Роналдо, случаят с нашето момче е същия.

levski_s0fia
14.08.2008 16:46

тотнъм ми е един от любимите отбори но това което прават в момента е ......... българска работа ... и kaspan4o ако Ман. си имат достатъчно играчи защо според теб толко ще искат Бербатов ?!

MRASNIKA_R
14.08.2008 16:20

МНОО ЗЛЕ ТЕЗИ В ТОТНЪМ НЯМА ЛИ ДА ПУСНАТ НАЙ-НАКРАЯ НАШИЯ ДА СЕ РАЗВИВА ВЕ ,ЕБАТИ И ЗАДРЪСТЕНИЯ ТОТО ОТБОР