Шаби: Рафа не ми е приятел, всичко между нас беше работа

08:28
Шаби: Рафа не ми е приятел, всичко между нас беше работа
Играчът на Реал Мадрид Шави Алонсо разкри, че връзката му с Рафаел Бенитес в Ливърпул е била чисто професионална и затова не е поканил мениджърът от "Анфийлд" на сватбата си това лято.

27-годишният футболист беше една от сагите на трансферния прозорец преди да се присъедини към Кака, Кристиано Роналдо и Карим Бензема на "Бернабеу". Независимо от 138-е си изяви в Премиършип в периода между 2004-09 година испанският национал призна, че никога не е излизал от рамките на професионализма с Рафаел Бенитес.

"Започвам нещо ново в кариерата си и винаги ще съм благодарен на Ливърпул, тъй като те са много специална институция", заяви Алонсо.

"Успях да вляза в тяхната философия и в историята им. Живях в града и ми харесваше. Там израснах като играч и човек. Рафа и аз винаги сме имали много професионални отношения, независимо, че сме минали през доста градски легенди. Не беше лошо. Мисля, че всеки играч иска да е по-близък с мениджъра си, но Рафа не е такъв тип човек. Той ми каза да задържам баланса в професионалните отношения", допълни още Шави.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация