Торес: Най-доброто от Испания все още предстои

20:24
Торес: Най-доброто от Испания все още предстои
Докато класирането на Испания на Световното първенство през 2010 година изглежда почти сигурно след победата на Белгия с 5:0, нападателят Фернандо Торес смята, че тимът има още на какво да се учи.

"Нашия отбор все още има какво да подобрява в своята игра. Ние сме млади и можем да се учим", заяви нападателят на Ливърпул.

"Сигурен съм, че в бъдеще можем да бъдем и много по-силни. Надявам се, че отборът може да даде още повече от себе си и, че върховата ни форма все още не е дошла", каза още Торес.

Въпреки, че в квалификационната си кампания европейският шампион отбеляза 18 гола и допусна само два и има пълен актив от 21 точки, Торес все е склонен, че селекцията на Висенте дел Боске не е показала максимума си.

"Времето ще покаже дали сме наистина добър отбор. Спечелихме Европейското първенство, но сега ни остава да се докажем на най-високо ниво", заяви още Фернандо Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peter1985bg
08.09.2009 10:50

Как давате прогнози почти година по-рано не ви знам. До световното може да се контузи половината отбор на Испания, Бразилия или който и да е друг фаворит, а в същото време някои потенциални "звезди" в други отбори да се разиграят и да влязат във форма

red_devil_84
07.09.2009 22:27

бе имат ма не само те имат добър отбо в момента!

sasedq
07.09.2009 22:20

Испания е най добрия отбор в света в момента незнам какво пресилено говори даже си е скромен. Испания или Бразилия ще спечелят световното първенство.Англия също имат малък шанс.

red_devil_84
07.09.2009 22:12

Торес винаги ми е правил мн добро впечетление с играта си ,но на последак взе да приказва мн амбициозно и пресилено ,както за бъдещи успехи с Ливерпул (провал)така и сега с Испания.