Реал Сосиедад и Бетис си вкараха 8 гола, но не се победиха

16:22
Реал Сосиедад и Бетис си вкараха 8 гола, но не се победиха

Отборите на Реал Сосиедад и Бетис направиха истинско футболно шоу в срещата помежду си от 7-ия кръг на испанската Примера дивисион. Зрителите на „Аноета“ видяха общо 8 попадения, а двубоят завърши наравно 4:4.

Гостите от Севиля откриха резултата още в 6-ата минута с гол на Антонио Санабрия. Отговорът на баските обаче не закъсня и в 13-ата минута бразилският нападател Вилиан Жозе изравни. В 26-ата минута домакините осъществиха пълен обрат, след като Микел Оярсабал се разписа за 2:1. Радостта на домакините обаче трая само две минути, защото в 28-ата минута мароканският бранител на Бетис Зухаир Федал изравни, засичайки с глава центриране от корнер.

След почивката головата фиеста между двата тима продължи с пълна силна. Още в началните секунди на второто полувреме лидерът на гостите Хоакин вкара за 3:2, завършвайки отлична контра на своя тим. В 57-ата минута обаче равенството отново бе възстановено с гол на Шаби Прието.

В заключителните минути на срещата паднаха още две попадения. В 84-ата минута Бетис поведе за трети път в мача с гол на Серхио Леон, но две по-късно Диего Йоренте оформи крайното 4:4.

След днешното равенство Реал Сосиедад сложи край на негативната серия от три поредни загуби в първенството. Баските заемат осмата позиция с 10 точки, докато Бетис е четвърти с 13.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация