Здрав бой по време на мач в Югозападна Трета лига (видео)

12:01
Здрав бой по време на мач в Югозападна Трета лига (видео)

Изключително грозни сцени белязаха победата на Рилски спортист над Сливнишки герой като гост с 2:1 в среща от 9 кръг на Югозападната Трета лига, съобщава официалната страница на самоковския клуб.


Петко Петков отбеляза и двата гола за "Рилецо" в 61-та и в 80-та минута. Именно той се превърна в жертва след края на срещата, когато беше свален на земята и бит от пет души, футболисти и част от публиката на Сливнишки герой пред погледа на делегата на мача.


Двубоят се охраняваше от трима души, които не се справиха със задачата си и допуснаха да се стигне до бруталните сцени.


В опит да заснеме случващото се пред съблекалните, оператора на гостите бе ударен и направен опит да му бъде изтръгната камерата от ръцете, дело на публиката от Сливница. Преди да се стигне да саморазправата пред съблекалните, главният рефер на срещата Благой Манов бе изпратен с бутане и шамари към съдийската стая.


Същото се случи и на почивката, когато треньора на домакините удари главния рефер и бе отстранен от срещата. Мачът започна с лек превес на домакините от Сливница, които владееха по-често топката и опитваха да атакуват, но непрестанните центрирания към наказателното поле на Рилски спортист не даваха резултат.


Защитният вал на самоковци се справяше с лекота с набезите на „Героя“ и така двата тима се оттеглиха на почивката при нулев резултат. Втората част започна вихрено за Сливнишки герой и още в 50-та минута те откриха резултата след атака по десния фланг. Топката бе изсипана пред вратаря Райчев, който в първия момент хвана топката, но я изпусна и останал непокрит футболист на „Героя“ вкара безпроблемно за 1:0.


Десет минути по-късно, след разбъркване в наказателното поле на домакините, таранът Петко Петков се пребори за топката и възстанови равенството във срещата – 1:1. До края на мача, Рилски спортист стоеше много комфортно и дебнеше на контраатака, като не допусна сериозни опасности пред Марио Райчев.


B 80-та минута, „Рилски“ организира страхотна контраатака, топката бе подадена към Петко Петков, който надбяга последният останал в защитата на Сливнишки герой, финтира стража на домакините и покачи на 2:1 .


Явно уплашен от враждебното отношение на домакините, реферът Манов даде почти десет минути продължение на срещата, като домакините всячески се опитваха да изравнят, с непрестанни центрирания пред вратата на самоковци. До гол не се стигна и „Рилецо“ си тръгна с победата от Сливница.


Преди да се стигне да саморазправата пред съблекалните, главният рефер на срещата Благой Манов бе изпратен с бутане и шамари към съдийската стая. Същото се случи и на почивката, когато треньора на домакините удари главния рефер и бе отстранен от срещата.


Срещата започна с лек превес на домакините от Сливница, които владееха по-често топката и опитваха да атакуват, но непрестанните центрирания към наказателното поле на Рилски спортист не даваха резултат. Защитният вал на самоковци се справяше с лекота с набезите на „Героя“ и така двата тима се оттеглиха на почивката при нулев резултат.


Втората част започна вихрено за Сливнишки герой и още в 50-та минута те откриха резултата след атака по десния фланг. Топката бе изсипана пред вратаря Райчев, който в първия момент хвана топката, но я изпусна и останал непокрит футболист на „Героя“ вкара безпроблемно за 1:0.


Десет минути по-късно, след разбъркване в наказателното поле на домакините, таранът Петко Петков се пребори за топката и възстанови равенството във срещата – 1:1

До края на мача, Рилски спортист стоеше много комфортно и дебнеше на контраатака, като не допусна сериозни опасности пред Марио Райчев.


В 80-та минута, „Рилски“ организира страхотна контраатака, топката бе подадена към Петко Петков, който надбяга последният останал в защитата на Сливнишки герой, финтира стража на домакините и покачи на 2:1 .


Явно уплашен от враждебното отношение на домакините, реферът Манов даде почти десет минути продължение на срещата, като домакините всячески се опитваха да изравнят, с непрестанни центрирания пред вратата на самоковци. До гол не се стигна и „Рилецо“ си тръгна с победата от Сливница и……още нещо.

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация