Достанич: Нуждаем се от играчи на няколко поста

15:48
Достанич: Нуждаем се от играчи на няколко поста
Старши треньорът на Левски Ратко Достанич заяви, че "сините" няма какво да губят в срещите от Лига Европа.

"Имам четирима национали в състава си, трима са в младежката гарнитура и един, който e в първия тим на Македония. Правим всичко възможно, за да подобрим състоянието на някои футболисти, което бе и главната цел за тези две седмици, в които нямаше двубои от "А" група", каза Достанич.

"Политика на Левски е да дава шанс на младите и смятам, че има шансове да направи добри футболисти. Младите обаче трябва да се възползват от получените възможности и да оправдават гласуваното им доверие. Не можем обаче да пускаме само млади футболисти, трябват ни и резултати. Ако някой футболист не е готов за мачовете в Европа, това според мен не е шансът му за изява", допълни наставникът на шампионите.

"Всеки един футболист трябва да знае какво да прави, когато загуби топката. Въпросът с тактиката е много важен - дали да тимът му да играе защитно или атакуващо си решава всеки треньор. Левски винаги играе офанзивно, както и всички отбори, които съм водил. Говорим само за грешките срещу Черна гора в защита, но нали вкарахме четири гола. Да направихме грешка, но треньорът трябва да помисли как да се изчисти. В крайна сметка пък сме вкарали четири гола. Имаме страхотни офанзивни играчи, а 4:1 е един много добър резултат", заяви още сърбинът.

"Виляреал е един страхотен отбор като организация, и като клуб. Ние трябва да покажем на какво ниво сме. Няма от какво да се страхуваме от този мач - няма какво да загубим, можем само да спечелим. Всеки футболист на Левски трябва да се гордее, че носи фланелката в такива срещи. Футболистите трябва да дадат всичко от себе си, за да направят силен мач", добави треньорът.

" Левски е сериозен отбор и ако искаме да подсилим отбора, трябва време. До Нова Година няма какво да направим. Сега ще дадем шанс на всички налични и след това ще видим точно на кой пост имаме нужда от играчи. Мислим много сериозно с Гонзо за това нещо. Знаем някои постове, на които искаме играчи, но е много трудно да намериш качествен играч. През предстоящите шест мача в Европа ще видим докъде е нивото на нашите футболисти и ще преценим къде точно ни трябват играчи. Но все пак горе-долу знаем за какво ни трябват", завърши наставникът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bitoiv
08.09.2009 04:38

То се знаеше отдавна, че ни трябват още играчи. Не мога да разбера защо ръководството на Левски не правеше нищо по въпроса. Явно липса на средства. Младите момчета в отбора също не биват допускани да играят. Какво развитие да чакаме от тях при това положение? При сгъстения цикъл от мачове мисля, че трябва да се даде шанс на младите и те няма да ни подведат. Нелогично е да се налагат футболисти под наем, а талантите от собствената школа да стоят на пейката. При положение, че не се разчита на тях да бъдат пуснати в други отбори за да се докажат. Пожелавам успех на сините в поредния европейски сезон. *thumb_up*

AnTONYo
08.09.2009 00:11

Fi4o_CskA , и един твой роднина се нуждаеше и и го дадох да ти кажа , педалче !

Fi4o_CskA
07.09.2009 22:32

и от един мазен отзад се нуждаете келеши мръсни

red_devil_84
07.09.2009 22:30

доя масажист дет левски го имат за трениор заедно с батков треа идат се гръмнат някаде защото са футболни престъпници!!!!!!

shitfyyy
07.09.2009 17:25

Имаме нужда и от нов треньор бе Радко !

Kalinho
07.09.2009 17:16

аз се чудя замо на Огнянов, Балтанов, Милиев не се дава повече шанс като е такава политиката. Балтанов примерно от много време го следя много силни мачове за младежите трябва да му се даде шанс и в Левски. На младите вратари също Жоро вратарчето е много добър ама не е вечен *smile*

shinigami
07.09.2009 16:47

И аз се чуда за какво го взехме тоя Дениран като имаме Крастовчев и Цачев ,но дано да се представим на ниво в Лига Европа ае САМО ЛЕВСКИ *devil*

RangerSS
07.09.2009 16:47

За да се обиграе Цачев,и като си го вземем обратно (той е под наем в Пирин) да ебе пичките лелини на всичко живо.Само Левски,docker !

Docker
07.09.2009 15:52

Щом такава е "политиката на Левски",искам да знам защо взехме този "нападател"(няма да използвам обидни думи)от Славия,а оставихме Цачев да бележи за Пирин?Желая успех на любимия отбор в групите на ЛЕ.Само Левски.