Херо: Не съм обиден на никого в Русия

14:50
Херо: Не съм обиден на никого в Русия
Бившият български наставник на Амкар Димитър Димитров-Херо даде последното си интервю, преди да напусне Перм. Херо пожела много успехи и повече късмет на Амкар, който според него има голям потенциал.

"Желая успех на Амкар. С мен не се получи, но отборът има голям потенциал. Надявам се да има и повече късмет, тъй като по мое време той не беше с нас. Благодаря за отношението и вниманието към мен. Имаше и лоши думи по мой адрес, но не съм обиден на никого, тъй като знам - когато отборът играе лошо в шампионата, винаги е виновен треньорът. Имаше много проблеми, но не искам да се оправдавам. Желая успехи и на феновете. Оставката ми е съвместно решение с президента на клуба. Проумях, че трябва да си тръгна, за да се подобри психологическата атмосфера в отбора. Реших това веднага след мача със Спартак Налчик, беше ми срамно и обидно. Чух реплики за оставка от трибуните. За 17 години треньорска практика за първи път си тръгвам на средата на сезона, без да изпълня контракта си до край, но винаги има първи път. Ще стискам палци за Амкар. Все още не съм решил къде ще работя, но знам, че ще има предложения. Отивам в България да си почина две седмици, а после ще работя", сподели Херо, цитиран от "Советский спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobygbg
07.09.2009 20:21

Херо , Мъди, Вуцов Главата , Кокала все уникални специалисти. Те са само за световните грандове. Странно ,че 3ма са били тренери на Левски. *joking*

RangerSS
07.09.2009 16:49

А пък аз СЪМ ! Обливам с Орина ръководството на Амкар ! *wink*