Два мегасблъсъка в Шампионската лига тази вечер

14:31
Два мегасблъсъка в Шампионската лига тази вечер

Емоциите от срещите във вторник в Шампионската лига още не са отшумяли, а след броени часове ни очаква нова ударна доза футболен адреналин с двубоите от групи от А до D в престижната надпревара.


Безспорният гвоздей в програмата е двубоят от група В в Париж между звездната селекция на Пари Сен Жермен и традиционно силния тим на Байерн Мюнхен. И двата тима стартираха впечатляващо кампанията. ПСЖ разгроми като гост Селтик с 5:0, а баварците спряха на 3:0 срещу Андерлехт. И двата отбора изглеждат като сигурни осминафиналисти в тази скромна компания, но ще се опитат в двубоите помежду си да демонстрират превъзходство и да заявят големите си амбиции в турнира през сезона.


В друг интересен мач Атлетико Мадрид приема Челси в среща от група С, в която са още отборите на Карабах и Рома. "Дюшекчиите" започнаха с 0:0 като гост на Рома, а Челси се разправи с дебютанта Карабах с 6:0 в Лондон. Двубоят е първи в Европа на новия стадион "Уанда Метрополитано" и домакините ще се опитат да направят победна първа стъпка и да оставят хубаво чувства у феновете си.


Финалистът от миналия сезон Ювентус пък приема Олимпиакос в мач от група D. "Старата госпожа" започна със загуба с 0:3 от Барселона и ще се опита да навакса пропуснатото срещу гръцкия тим, който ще бъде воден от нов треньор - Такис Лемонис. Ювентус е играл четири пъти с Олимпиакос в Торино, като неизменно е излизал победител.


В другия двубой от групата Барселона гостува на коравия тим на Спортинг в Лисабон в търсене на втора победа. "Лъвовете" са безапелационни във вътрешен план, като записаха шест поредни победи и едно равенство. Барселона също върви уверено начело  в Примера с шест поредни победи.


Завърналият се в Шампионската лига английски гранд Манчестър Юнайтед пък гостува на ЦСКА Москва, който изненадващо победи като гост на Бенфика  в първия кръг. От своя страна "червените дяволи" разгромиха у дома Базел с 3:0. Очаква се българският национал в състава на "армейците" Георги Миланов да започне като резерва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация