Реал Мадрид с историческа победа над Дортмунд (видео)

23:42
Реал Мадрид с историческа победа над Дортмунд (видео)

Реал Мадрид победи с 3:1 като гост на Борусия Дортмунд в двубой от група Н на Шампионската лига. Голмайстори за Белия балет станаха Гарет Бейл, който се разписа в 18-ата минута и Кристиано Роналдо в 50-ата след асистенция на уелсеца.  В 54-ата минута домакините намалиха с попадение на Пиер-Емерик Обамеянг. В 79-ата минута Кристиано Роналдо направи 3:1.

Това бе първа победа за Реал Мадрид над Борусия Дортмунд като гост.

В другия мач от групата, отборът на Тотнъм победи като гост АПОЕЛ Никозия с класическото 3:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
28.09.2017 08:23

Ами те Реал си надиграха ДОртмунд, направо си ги смазаха, изиграха си перфектния футбол ... Но в този сайт винаги ще се появят някакви недорасли момци, които ще ми говорят за Братоев и т.н. Факт беше дузпата да, ако я бяха дали де. Нито щеше да промени хода на играта, нито нищо. Те Реал като гости с гол предимство разкръстиха жълтите продажници, дето си продават звездите в името на изкривения си арийски национализъм, но дайте да хапем Реал, защото Рамос асистира на Скримов ... Жалки жалкииии, много жалки :) Мале ама много, чак ме е яд на тоя наш манталитет български, трябва чистка определено. Ако може ядрена.

Allexandar.Stteliano
27.09.2017 12:25

Да така си е историческа е победата на Реал, но във волейбола, а по - късно и във засадите. Как може Дортмунд втори мач съдиийт да са под всякаква критика. Това е дузпа и минимум жълт картон.

MaLkO_LuD94
26.09.2017 23:50

Сега Рамос и Зидан дали ще се оплачат от съдията или ?

Много избирателно коментираш,коментирай ситуацията,където спънаха Бейл сам срещу вратаря,.. червен картон и .... нарушение в или около наказателното поле ;)

MaLkO_LuD94
27.09.2017 01:59

Ама ако Пике правеше такива блокади друго щеше да говориш хаха

mostoles
27.09.2017 00:10

С нетърпение чаках да се прибера,да отворя уинъра и да прочета поредния ти тъп и смешен коментар под тема за Реал