Станислав Ангелов завежда дело срещу Левски

18:01
Станислав Ангелов завежда дело срещу Левски

Бившият спортен директор на Левски Станислав Ангелов обяви, че ще заведе дело за клевета срещу ръководството на клуба. Причина за решението на Ангелов, който доскоро бе начело на школата на Левски-Раковски, са твърденията от страна на синия клуб, който го обвинява в кражба.

"Чувствам се омерзен. Как можем да говорим за кражби, когато човек иска да развива социална дейност, да работи за децата и да не се отказва – това ли е кражба? За съжаление ще се предприемат съдебни действия. Вече съм провел разговори с адвокати, подготвили сме всичко и ще заведем дело за клевета, за да видим кой е крадецът. Делото ще е срещу ръководството на ПФК Левски. Там си има изпълнителни директори, то ще е срещу този, който е позволил да излязат тези декларации", заяви Ангелов.

След обвиненията от страна на Левски, бившият футболист на сините получи подкрепа от родителското настоятелство към ДЮШ на Левски-Раковски. „Родителите излязоха с декларация в подкрепа на своите деца, а не на мен или на някой друг. Държавата като институция прави нещо, давайки на концесия в името на децата, за да спортуват и да се развиват", коментира още той.

"Аз не съм правил никакви постъпки. В момента има постъпки от друга страна, не от моя. Ако някой трябва да е несъгласен с нещо, то той трябва да е несъгласен с ръководството на ПФК Левски, че изнасят такива неверни декларации. Не виждам нищо друго. Просто трябва да се седне с ръководството на Левски, да се направи един договор и всичко си приключва. И защо трябваше да се създава това напрежение – аз знам защо. За да не се харчат 12 000 лева на месец. Така излиза, не виждам друга причина. Или пък може би искат да се гради нещо друго тук. Нямам представа", допълни още Ангелов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация