Билич: Знаем как да бием Англия

13:11
Билич: Знаем как да бием Англия
Славен Билич бе категоричен, че тимът на Хърватия ще спука балона, с който Англия лети към Световното първенство, тъй като е наясно със слабите места на отбора на Фабио Капело.

"Трите лъва" обърнаха късмета си под ръководството на италианския наставник и след седем поредни победи и триумф над отбора на Билич, оглавяват квалификационната си група и ще заминат за ЮАР другата година. Обратното на тях, Хърватия се опитва да запази второто си място в групата, а феноменалния успех с 3:2 над Англия през ноември 2007 година на "Уембли" изглежда вече твърде далечен. Независимо от това хърватския наставник отказва да приеме мисълта за поражение от Капело.

"Те определено напреднаха доста, но има нещо, което липсва в играта им", заяви Билич.

"Липсва им британското, онова, което винаги е правело Англия труден отбор за противника. Определено им липсва нещо и ние знаем какво е то. Естествено аз няма да го кажа. Това е нашата тайна", допълни треньорът.

Според Билич спомена за успеха на "Уембли" ще повиши шансовете на Хърватия за победа, независимо от отсъствието на контузения Лука Модрич.

"Не сме ги побеждавали десет пъти подред, но мога да кажа, че сме единствения отбор, който го е правил два пъти. Правили сме го в два поредни мача. Това е важното", допълни Билич.

Англия си отмъсти за Евро 2008, след като победи Хърватия с 4:1 в Загреб в началото на квалификационната кампания. Хърватия ще изиграе мача си в сряда на втора позиция в групата след преднина от три точки пред Украйна, но техните съперници, които също се борят за второто място са с един мач по-малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
07.09.2009 16:43

И Иванков,и Стенли...само да са във форма !

Cris_7
07.09.2009 15:49

Мога да ти кажа ,че Бербо е най-важният футболист в националния ни ,както е Модрич за Хърватска

RangerSS
07.09.2009 14:46

Цветанке,Барбито ни е скъпо.Рита в Юнайтед.А кАжи некой друг освен Еди Да Силва,дето рита при ХървАтите като си толковА отворен. *wink*

YAYA
07.09.2009 13:46

Е що Лука Модрич им е един от най-добрите играчи в Хърватия..А и мога да ти кажа, че "Барби" е много важен за националния !!!!!!!

YAYA
07.09.2009 13:23

Лука Модрич е контузен голяма загуба за Хърватия..