Коутиньо призна, че е искал да премине в Барса

12:00
Коутиньо призна, че е искал да премине в Барса

Полузащитникът на Ливърпул Филипе Коутиньо проговори за първи път за офертата от страна на Барселона и проваления му трансфер на „Камп Ноу“.


„Червените“ от „Анфийлд“ отхвърлиха три поредни оферти от страна на „каталунците“, като последната бе на стойност 160 млн. евро.


Коутиньо призна, че е бил заинтересован от предложението на Барселона.


„Това бе просто едно предложение за работа. Понякога в живота подобни предложение те заинтересуват, друг път не. В моя случай, както всички много добре знаят, аз бях заинтересован, както и моето семейство“, коментира бразилецът.


„Аз винаги съм казвал, за мен е истинска чест да получа оферта от толкова велик клуб, но за мен също е страхотна чест да бъда тук. Ливърпул е страхотен клуб, познат по целия свят. Сега съм тук и ще дам най-доброто от себе си какво винаги“, каза още Филипе Коутиньо. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
17.09.2017 12:45

Защо не го каза това при някоя от офертите ааа???Да излезеш като мъж и да кажеш оставам или отивам си.Ами всичко мина през това време ти се покри като пълна МИШКА!!!И Клоп трябваше да ти оправя мизериите.

Bitten
17.09.2017 13:31

Защото във футбола си има правила и структури. Колкото и да ти е станно не всичко трябва веднага да ти го обясняват първо на теб и после да действат. По правилник той имаше един единствен път пред себе си, да си подаде официална молба за трансфер, което той направи. Да говори с медиите какво иска и какво не иска не е професионално, колкото и ти да го намираш за 'мъжко'....