„Червените” отказали оферта за Каранга от Китай

09:00
„Червените” отказали оферта за Каранга от Китай

ЦСКА е отхвърлил наскоро оферта от Китай за нападателя Фернандо Каранга, разбра "Тема Спорт". Голмайсторът е бил искан от клуб, състезаващ се във Втора дивизия на азиатската страна, но предложената сума далеч не е удовлетворявала армейците.


Затова и те са прекратили бързо разговорите за Каранга. На този етап към бразилеца има голям интерес, но не и достатъчно добри предложения. Освен това в ЦСКА искат да запазят Каранга поне до края на сезона. Червените обаче се оглеждат за още един централен нападател, който да е конкуренция на бразилеца. Те опитаха да привлекат такъв през лятото, но удариха на камък.


Както "Тема Спорт" съобщи, ЦСКА обмисляше ангажирането на бразилеца Рафаеле Делаторе (собственост на Атлетико Паранаензе) за върха на атаката. Армейците обаче са искали кариоката първо да мине проби, тъй като са имали съмнения около функционалното му състояние - той се е възстановявал от мускулна травма в последния месец и половина. Играчът отказал тестове и така трансферът му в ЦСКА пропаднал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация