Алваро Арбелоа отписа Ливърпул за титлата в Англия

18:56
Алваро Арбелоа отписа Ливърпул за титлата в Англия
Бившият защитник на Ливърпул Алваро Арбелоа заяви, че шансовете на мърсисайдци да спечелят титлата в Англия са минимални. Десният бек на Реал Мадрид сподели, че според него продажбата на Шаби Алонсо ще изиграе основна роля за провала на сезона на "червените".

Както е известно, Алонсо наскоро разкри, че се е чувствал нежелан на "Анфийлд" от мениджъра Рафаел Бенитес и затова е сменил клубната си принадлежност.

"Винаги съм го казвал. Шаби не е човек, който може да ти спечели даден мач. Той е нещо много повече, внася ред и стабилност в състава, каквато никой друг полузащитник не може. Алонсо е човекът, който може да изиграе основна роля за спечелването на титлата в което и да е първенство. Сега в Ливърпул няма подобен футболист", коментира Арбелоа пред британското издание "Пийпъл".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea28
07.09.2009 00:43

ама не ви ли омръзна постоянно да пишете за роналдо и алонсо *sick*

Takeo
06.09.2009 23:16

За съжаление е прав. Шансовете са минимални, особено докато Рафа е начело. Защото не продажбата на Алонсо, а опита за налагането на заместника му е катастрофална. В центъра играеш с 2 дефанзивни халфа. Естествено тяхната роля е да рушат играта на противника, а не да градят атаки. Следователно не можеш да очакваш нищо креативно да идва оттам. Остават крилата, но такива в Ливърпул няма. Отдясно имаш едиствено един невероятен десен бек, който освен това е и нападател и халф и крило *joking* Наистина момчето е изключително и без него Пул щяха да изгубят още доста точки. Отляво млад и перспективен, но неопитен бек. И на какво да разчитаме - Каут и Бенаюн. Но Бенаюн е резерва ( за мое огромно учудване), а Каут въпреки добрите си мачове, не мога да го възприема като пробивно крило. Проблемите в защита са кошмарни също така. Въобще всички предпоставки са налице за един труден сезон със минимални шансове за успех. Дано греша. YNWA!

RangerSS
06.09.2009 22:05

Гузен негонен бяга ! Кой па ти каза че не можеш да намериш БГ къде е на картата на света - аз илюстрирам с пример моите аргументи ве маймунчо.Айде стига писа за тая вечер да не научат хората, че имаш орех в главата. *wink*

spitarata
06.09.2009 21:55

Ми не ме кефат индииците ..не ме кефат резаните турци който са в БГ искам си българи нали .. секи си има мнение и от каде па намери Рейнджърс в Англия ..ква е тая глупост нз и спокоино знам каде е България на картата и да спокоен сам има по зле от феновете на Ливера ..тези като теб...

RangerSS
06.09.2009 20:14

Абе ти яко си се филмирал нещо.Плюс това какво имаш против индийците бе расист ! Ако Рейнджърс са в Англия ти в момента си в о.Крит бе момче.Направо си в групата с една моя бивша съученичка,дето не можеше да намери България на картата на света.Затова бъдете спокойни,има и по-зле от феновете на Ливера .

spitarata
06.09.2009 20:05

RangerSS ма ако ще и да изпаднем бе ако ще и индиец да стане собственика мен тва ме не грее грее си ме отбора като не спечелим па майната му ..дай па да си сменям отбора сяка година ти къф фен си .. никав .. нямаш отбор в италя ти е лиубим еди кои си англия еди кой си испаня 3ти в норвегия викаш за еди кой си айде саобразяваи се неможе секи да поддържа твоето мнение ..то никой неможе де осфен още 1 пумяр самоманутд нещо такова ма той почна се оправя.

RangerSS
06.09.2009 19:32

Хайде в кой е по-по-най при жълто-зеления педофил... *sick*

soullord
06.09.2009 19:31

то и аз щях така да приказвам ако ма бяха изритали кат мрасно коте Глен Джонсън и Алберто Акуилани ва заместват идеално Шаби беше добър халф ама не вкарваше докото Алберто е универсалин за италия даже по-някой път играе нападател чакай ще ви видим и мас Реал Мадрид за нас не са безпокойте титлата е или у Пул или в Ман и за такива лапета кат вас един истински фен винаги подкрепя своя отбор и не приказва за другите айде мърсисайдци на пред *devil* LIVERPOOL THE BEST

RangerSS
06.09.2009 19:26

Слушам чиче.По темата - собствениците на Лузърпул са евреи.Факт ! Това лято купихте един чуплив ексиграч на Рома.Той се контузи веднага или го купихте контузен,факт е че е куц като цигански кон.Факт ! Загубих 5 евро,защото всички твърдяха,че Шпорите ще бъдат отнесени от Мензисочервените .Факт ! Ако някой вярва,че тоя сезон ще сте шампиони,явно още не може да се успокои след нахлуване в анала.Ебахти гнусния полов акт ! *devil*

spitarata
06.09.2009 19:21

е нема що много смешно ... лапета аре поне пишете по темата не некви тапотий..

RangerSS
06.09.2009 19:16

Щеше да си гнусен рус негър.Наздраве на всички мръснизайци !

YAYA
06.09.2009 19:05

Леле ако бях във феновете на Ливерпул :Х:Х:Х:Х