Скаути от Бундеслигата удариха на камък с Минев и Миланов

17:18
Скаути от Бундеслигата удариха на камък с Минев и Миланов
Скаути на елитен немски клуб вчера са ударили на камък в опитите си да видят в игра крайните защитници на Левски и националния отбор Веселин Минев и Живко Миланов. Пратениците от Бундеслигата били в ложите на националния стадион "Васил Левски" с очакването поне Минев за започне срещата като титуляр.

В последния момент обаче Станимир Стоилов решил да избере Радостин Кишишев на поста ляв бек и това осуетило плановете на скаутите.

Все пак хората, следящи представянето на синьото дуо ще пътува до Торино в сряда, за да гледа и гостуването на България на световния шампион Италия. Там се очаква поне Минев да вземе епизодично участие в срещата, съобщава "Дарик".

Един от средняците в Бундеслигата имал спешна нужда от крайни защитници и поради това пратеници на този клуб щели да продължат да следят изявите на Миланов и Минев, които се очаквало да излязат евтино на германския отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
06.09.2009 20:24

Хаха замалко да ги видят как играят *joking*

dumbo_s
06.09.2009 18:32

Ти си много зле бе човек ... Ж . Миланов чем за зеле на става , но пък и не може да се развие повече в България ...

RangerSS
06.09.2009 18:00

Къде ще ходи Живко ве,тук си му е екстра.Ние,синята публика,обичаме зетя на перуката.Обичаме и майка му,когато не е във форма.