Наказанието на ФИФА провалило и трансфер на Серхио Агуеро в Челси

16:34
Наказанието на ФИФА провалило и трансфер на Серхио Агуеро в Челси
Санкцията на ФИФА Челси да не картотекира нови футболисти е провалила уговорен трансфер на Серхио Агуеро в посока "Стамфорд Бридж", разкрива "Дейли Стар".

Собственикът на "сините" Роман Абрамович бил постигнал съгласие с шефовете на "дюшекчиите" да привлече нападателя през зимата за 30 милиона паунда.

Този трансфер щял да помогне на лондончани да преодолеят липсата на Дидие Дрогба и Саломон Калу, които заедно с още няколко от звездите в халфовата линия на тима, през януари ще бъдат част от предстоящата купа на Африканските нации.

Сега обаче, този ход на Челси е почти пропаднал, тъй като изглежда сигурно, че през зимата сините ще трябва да останат на без нови лица.

Все пак трансфер на Кун Агуеро във Висшата лига е възможен, твърдят медиите на Острова. Сър Алекс Фъргюсън е започнал преговори с ръководството на Атлетико, за да доведе аржентинския нападател в Манчестър Юнайтед. Фърги обаче не бих готов да извади цели 30 милиона за Агуеро и затова сега се опитвал да свали цената на играча.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
06.09.2009 16:37

А бе айде стига щуротий..Ако не ги бяха наказали нищо от тези глупости за Рибери и Агуеро нямаше да се пише..Уговорени били те, сигурно.