Платини предрече крах на Реал Мадрид

13:16
Платини предрече крах на Реал Мадрид
Президентът на УЕФА Мишел Платини заяви, че не очаква Реал Мадрид да успее да постигне големи успехи през този сезон, въпреки огромните суми, похарчени за звездни нови попълнения. Легендата на Ювентус сподели, че не винаги големите футболисти могат да спечелят значими трофеи, тъй като преди всичко е важен колективът и доброто сработване между отделните елементи в един състав.

"Перес си мисли, че може да постигне всичко само като харчи огромни суми пари, но ще видим докъде ще стигне Реал през този сезон. Финалът за Шампионската лига е в Мадрид, но не съм убеден, че там ще наблюдавам мадридски клуб. Не винаги събирането на няколко велики футболисти на едно може да ти помогне да спечелиш всички трофеи. През миналата година в Барселона например, имаше страхотен колектив, който бе основният фундамент за техния требъл", коментира Платини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gaitaneca
06.09.2009 14:50

4акай малко е има време за сработване абрамови4 в на4алото като ги купи 4елси как спе4елиха 2004 и 2005 аз съм си за реал и съм бил с тях в добро или ло6о но винаги за тях конкуренцията е наистина много голяма но ние имаме изявени лидери които знаят какво искат техните фенове

YAYA
06.09.2009 14:35

Разбрахме, че Платини не харесва Реал не че аз ги харесвам де *joking*