Революцията Нотс Каунти продължава: Роберто Карлуш подписва със \"свраките\"

11:56
Революцията Нотс Каунти продължава: Роберто Карлуш подписва със \"свраките\"
Нотс Каунти е на път да привлече поредното звездно попълнение в своята борба за промоция в третото ниво на английския футбол. "Свраките" са близо до трансфер на световния шампион Роберто Карлуш през януари, гръмнаха медиите на Острова.

Естествено, отново главната движеща сила за този трансфер е Свен Горан Ериксон, който е директор на футбола в клуба от Нотингам. Шведът вече доведе на "Медоу Лейн" дуото Каспър Шмайхел и Сол Кембъл и до януари се надява да убеди още няколко футболисти от световна класа да преминат в Нотс Каунти.

"Сол и Каспър бяха само началото. В момента Свен преговаря с още четирима големи играчи, като в най-напреднала фаза са нещата с Роберто Карлуш. Той иска да се махне от Фенербахче още през зимата и идеята да заиграе в Каунти го радва. Естествено, той иска огромна заплата, но тук парите не са проблем", разкрива човек от екипа на Ериксон, цитиран от "Нюз ъф дъ Уърлд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Montella
06.09.2009 15:21

Нотс Каунти е първия професионален клуб..трябва да се върне в елита или опне в чемпиъншип

darkspeed
06.09.2009 12:13

Шмелси номер 3..Същата работа като тях и другите мизерници - сити.Дано междувременно собствениците фалират или се откажат от тази щуротия, та да се спаси поне малко футбола *smile* .