Иванов: Може да има още 1-2 нови попълнения

19:37
Иванов: Може да има още 1-2 нови попълнения

"Водим един-два сериозни разговора, които ако успеем успешно да приключим, може би ще имаме още 1-2 нови попълнения", разкри изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов, след като днес "сините" привлякоха двама нови играчи.

Иванов сподели, че е доволен от лятната селекция до този момент, а вече се работи и по зимната такава. 

"Доволен съм, очевидно с привличането на г-н Роси ние заявихме нашата амбиция да се развиваме сериозно и да крачим смело напред. Новите попълнения са свързани с част от тези усилия и подсилване на тези позиции, за които старши-треньорът беше преценил, че има нужда от подсилване. Двамата играчи, с които днес подписахме, са част от това усилие. Ако звездите се подредят добре, края на прозореца е на 6 септември, така че може да имаме и други нови попълнения. Някои от играчите са гледани и преди като опции за клуба, но в общи линии, изискванията, които той беше поставил, свързани с тактическата схема и начина, по който той иска да изглежда отборът, са главните причини да привлечем тези двама нови играчи", обясни той.

"Водим един-два сериозни разговора, които ако успеем успешно да приключим, може би ще имаме още 1-2 нови попълнения. Водим разговори с Адем Стеванович, нищо конкретно повече няма за момента. Свързано с усъвършенстването на отбора и нуждите, които той има, отсега започваме да се готвим за това, което ще правим зимата. Искрено се надявам да изградим боеспособен отбор за евротурнирите, такава е нашата амбиция", каза Иванов пред медиите днес.

Директорът на "сините" разкри, че има интерес от други клубове към Бабатунде Адениджи, Франсис Нар и Амаду Сукуна. "За момента те остават част от Левски, имаше проявен интерес към тях от чужбина и от други отбори в България, в които те да могат да бъдат привлечени. Към днешна дата те са част от Левски и тренират с отбора, трансферният прозорец е до шести, така че ще видим какво ще се случи".

Не мога да бъда много смел и да кажа, че мачът с Лудогорец е някакъв тест, през който ние трябва да минем, за да се докажем, свързан с качеството на работа в отбора. Надявам се Левски да може да покаже един хубав футбол, да има много привърженици на стадиона, които да подкрепят нашия отбор, а от там-нататък, надявам се и на малко късмет", коментира Иванов по повод дербито с Лудогорец следващата сряда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация