Левски загуби от БАТЕ, феновете освиркаха Батков и Вуцов

21:51
Левски загуби от БАТЕ, феновете освиркаха Батков и Вуцов
Отборите на Левски и Бате Борисов започнаха решителната битка за влизане в групите на най-комерсиалния европейски турнир - Шампионската Лига .
/>
/> Ето и съставите , с които започнаха двамата наставника:
/>
/> Левски < /strong> - 1 .Георги Петков , 3 . Живко  Миланов , 5 . Рабех , 23 . Бистрон , 25 . Лусио Вагнер , 18 . Мирослав Иванов , 9 . Г . Иванов (к) , 6 . Тиберканин , 4 . Николай Димитров , 27 Еньо Кръстовчев , 11Георги Христов;
/>
/> < /strong> < /em> БАТЕ Борисов < /strong>: 16 . Веремко , 2 . Лихтарович (к) , 55 . Юревич , 14 . Кагуш , 10 . Кривец , 32 . Ржевски , 22 . Стасевич , 9 . Ближнюк , 17 . Сиваков , 24 . Казанцев , 20 . Родионов < /em> .
/>
/> Началото на мача бе дадено от шведския арбитър Йонас Ериксон .
/>
/> Срещата започна с предимство за българския отбор , който имаше две добри възможности чрез Кръстовчев и Георги Христов , но при удара на бившият играч на Марек топката мина малко в страни , а дошлият от пловдивския Ботев Христов стреля във вратаря .
/>
/> 11-а минута на мача отново Христов е в центъра на вниманието , но защитата на БАТЕ Борисов се справя с нападателя .
/>
/> Само 2-3 минути по-късно при нова акция от страна на "сините" вратарят на белоруския шампион не се намеси добре , но нямаше кой да срещне избитата от него топка .
/>
/> Едва в 17-та минута гостите се сещат , че мачът се играе на голове и организират атака , която завършва с тъч , след като Миланов се намесва решително .
/>
/> Христов реши да си изпроси дузпа в 22-та минута , но съдията му показа жълт картон за симулация .
/>
/> 26-а минута равен резултат , равенство и в жълтите картони - Кръстовчев е фаулиран на малко повече от 25 м . , а Казанцев е предупреден официално .
/>
/> 29-а минута Левски получава правото да изпълни дузпа . Веремко фаулира Георги Христов . Зад топката застава Георги Иванов и пропуска . Капитанът на сините отново не успя да вкара , след като пропусна и в мача с Вихрен за първенството . Пропуснат е един отличен шанс .
/> < /strong>
/> Пропуснатата дузпа окрили гостите , които на свой ред предприеха две атаки . Защитата на сините обаче се справи със ситуациите безпроблемно .
/>
/> Нов несериозен удар от страна на Тиберканин , още една възможност за гол е пропиляна лесно .
/>
/> < /strong>Комбинация между двамата нападатели в синьо - Кръстовчев и Христов , но последния се разминава с коженото кълбо на границата на наказателното поле .
/>
/> Изтече и добавеното от съдията едноминутно продължение , след което двата отбора се оттеглиха на почивка .
/>
/> Отборът на Левски бе по-добрият , но слабостта в завършващата фаза и проблемът с реализирането на наказателните удари отново се оказа от решаващо значение .
/>
/> < /strong> < /em>Начало на втората част и нов жълт картон за гостите на сметката на Ближнюк за нарушение срещу Гонзо .
/>
/> В отбора на Левски е направена смяна , като на мястото на Тиберканин в игра се появи Зе Соарес .
/>
/> Нов шанс за гол се откри пред сините в 54-та минута , но голмайсторът на "А" група за изминалия сезон Христов не успя да преодолее вратаря Веремко . Все пак корнер .
/>
/> Мирослав Иванов получава също жълт картон , а малко след това е заменен от Дарко Тасевски .
/>
/> 58-ма минута - Треньорът на БАТЕ Виктор Гончаренко също ползва правото на смяна , която е първа за гостите . На мястото на Стасевич в игра влиза Жавнерчик .
/>
/> 60-а минута и най-лошото , което можеше да се случи е факт . Гостите в една от редките си атаки стигат до гол . При изпълнение на корнер Ржевски с глава матира Петков . Резултатът е открит 0:1
/>
/> < /strong>В 66-та минута Вуцов извършва и своята последна смяна . На терена се появява Жеан Карлос , който заменя Кръстовчев .
/>
/> Времето си тече , а играчите в синьо не могат да преодолеят защитата на белорусите .
/>
/> 73 минута - фаул срещу Зе Соарес пред наказателното поле на гостите . Изстрел на Ники Димитров в аут . Остава съмнение за корнер , но реферът не уважи молбите на нашите .
/>
/> Нов пропуск за Левски в 75-та минута , този път дело на Миланов , който се включи в атака при изпълнението на ъгловия удар , но изстрелът му минава над гредата .
/>
/> Нов пропуск за нашия вицешампион . След центриране от фаул топката достига до Карлош , но той с глава от съвсем близко разстояние не успява да отбележи .
/>
/> В 83-та минута Миланов показа на своите съотборници от нападателната линия как трябва да се шутира , но изстрелът му е спасен от стража на гостите - корнер .
/>
/> Нов корнер за нашите в 86-та минута и отново нищо .
/>
/> В края на мача привържениците на Левски освиркаха Батков и Вуцов , искат отново Мъри .
/>
/> < /strong>Мачът навлезе в даденото от съдията 4-минутно продължение .
/>
/> Край на мача . Задачата на "сините" вече е изключително трудна . Реваншът в Беларус трябва да бъде спечелен незнайно как . Остава надеждата , че чудото може да се случи .
/>
/> < /strong> < /em>
/> < /strong>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

valenciq
14.08.2008 13:56

Колко са смешни Левски трябва да им дават све дузпи за да могат да бият

sevdelin
14.08.2008 13:28

В крайна сметка Левски получи това, което заслужава! От години тези момчета и шефовете им правят недопустими неща. Спомнете си надписите на фланелките, когато им връчваха златни медали- Аз мразя ЦСКА! Може ли да излезеш да ти връчват медал с такъв надпис на гърба? Спомнете си онова момче- Иванков, отишъл на паметника на Гунди на Витиня и на гърба- Аз мразя ЦСКА! Спомнете си какво стана малко след това- Топчо ритна Иванков по муцуната и той яде 6 месеца със сламка! А после почнаха да му вкарват голове кой от къде иска!Спомнете си Батков и неговите тъпи задявки с ЦСКА, приказките за педерси и т.н.Защо взеха титана Гонзо- за да вкара гол на ЦСКА ли?Спомнете си и младия Вуцов, който щял да бие ЦСКА като магарета!Явно баща му е бил на мачове, когато е трябвало да го възпитава, затова- айде сега в Калиакра! Всичко друго е над нивото му на компетентност!И най-накрая в този турнир трябваше да играе ЦСКА!Щом си взел мястото на друг- това ти се полага...

sando0o
14.08.2008 11:58

Абе вие сте жалки е...колко атаки имаха БАТЕ...1 колко удара имаха...1 какво ми приказвате че не сме играли....те хората го казаха...носят си късмета от Андерлехт...а за това което направи ГОНЗО ... без коментар...във Борисов няма да са касметлии и мача е НАШ не само по игра и по РЕЗУЛТАТ

gcvs_inox
14.08.2008 11:29

Не ЦСКА а Левски трябва да пратят в В група.А гонзо да го разстрелят с камани

Jordy
14.08.2008 11:17

Три пъти УРА !!!
Шампионската лига е за ШАМПИОНА !!!
а не за отборче на 16т назаде, те просто пак щяха да изкарат голова разлика в лигата 0:25

SaDisTa
14.08.2008 11:15

Срамно е сегашното,срамно било предишното участие на Левски,ама като се заговори за 06 и 1/4 финал в УЕФА всички червенояди остават с пръст в уста нали? Вие като евробоец какво сте направили през последните...ай да не са 20 ми 15

roommen
14.08.2008 10:10

Джулиано ,за последните 20 години какви са успехите на евробоеца .????? Между другото ти на колко си години ???

FLY_I
14.08.2008 09:22

Още нищо не е ясно, ама квото и да се случи Левски си остава тъп отбор.Както и цялата А ПФГ.Мачът беше много безинтересен и тва е най-гадното.

Pandi
14.08.2008 03:28

Много сме зле,но има и по-зле от нас! Така на времето са се утешавали хората ,за да не полудеят от тегло и немотия та чак до наши дни...
Истината боли,а според мен тя се видя още в подготовката на синия отбор и лъсна с пълния си блясък на мача с Бате Борисов.
Дали последните са трактористи ,комбайнери и т.н. труженици е без значение,тъй като посредственото им отборче имаше дух,тактическа дисциплина,стратегия за водене на играта и разбира се мъничко късмет като компенсация на предоставените ни от съдбата преди това възможности.
Боли ме много ,че този отбор играе безидейно,неорентирано,няма изградени лидери и авторитети и т.н. Очакванията ми за вбъдеще са направо песимистични и искренно се моля да не изляза прав. Все пак тая сляпа надежда за промяна на нещата в реванша,където могат да станат и чудеса www.soccer-fen.com -сайта на народа

tyshA
14.08.2008 02:00

АХХАХАХАХАХАХАХАХА БАТЕ БОЙКО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ АХАХАХХАХАХАХАХАХА БРАО ЛЕВСКИ САМО ТАКА
Благодара Ви за разбирането!

Tony3akoB
14.08.2008 01:10

Я да ми ****** ****** всички в червено.....че бяхме слаби...слаби бяхме....но нека изчакаме реванша,а?Да няма после..."ЛЕВСКИ бяха невероятни"

mutata
13.08.2008 23:53

Тея нашите евробойци за пореден път ни разочароваха... Аз сам левскар ама смятам че левски супер яко се се изложи..... пък който е смятал че БАТЕ ще ни се дадът лесно много е грешал!!! Но все пак като гледаме бг футбола ни колко е "добър" можем и да си направим изводите защо който ни хване ни бие.....

liverpool77
13.08.2008 23:37

gundi, играем там, където и вие САМО ще играете след още 3 мача - реванша за ШЛ и мачовете в УЕФА. За това не злорадствай ... явно е имало защо да сте 16 точки зад нас, защото ЦСКА сега са слаби, но вие сте ненадминати в това отношение ... план 2009 ще бъде още по-забавен от 2007 - да ви е честито!!!

gundi_1962
13.08.2008 23:21

извинявай те цска -каде играха тази вечер

maybor
13.08.2008 23:01

АЛО ЛЕВСКИ,ОСРАМИХТЕ НИ ДЪРЖАВАТА!!!!!

ChervenoSurce
13.08.2008 22:52

Има един филм "Смотаняци".Тази вечер на стадион "Локвата" в главните ролий бяха Гонзо и Вили Вуцов.След 2 седмици ще гледаме "Смотаняци 2"

ChervenoSurce
13.08.2008 22:48

Левски играха на варха да вазможностите си,вярно нищожни.БАТЕ са много слаб отбор,но ги гони голям късмет.
Когато ЦСКА загуби на косъм от Толуза един левскар ми каза:"Радвал съм се така,както не съм се радвал когато ми се роди детето!"Сега вече разбирам какво е имал предвид.
АЛО ЛЕВСКИ,ОСРАМИХТЕ НИ ДЪРЖАВАТА!!!!!

liverpool77
13.08.2008 22:47

Хич не ми е ясно, но пък се газира, което е ок Аз гледам до там, където виждам, че на таблото и в сайтовете пише 0:1 ... онзи ден скиори, сега трактористи. Преди сезона се биехте в гърдите и се радвахте на разпада ни. Е в момента сме преди вас в незнайно коя В група ...

roommen
13.08.2008 22:31

Отворил си голямата уста защото имаш факта от загубата ,и не ми говори за доктори ясно ли ти е защото не съм ти някой пикльо на 15 години .И в предишните си коментари съвсем ясно съм написал ,че ако отборът започне да вкарва положенията си имат шанса да продължат.Ако си гледал мача ти би трябвало да признаеш , че Левски създаде повече положения и относно дузпата мисля че си беше съвсем редовна а за това че няма кой да я вкара трябва да се замислят футболистите ,но понеже и ти както всички останали чорбета не виждаш по далеч от носа си ...

liverpool77
13.08.2008 22:22

rommen, може да е тъп, но си признай, че и ти вече не вярваш в крайни успех, а ако вярваш, то има доктори за такива като теб. С тази ваша игра толкова И наистина няма как да го елиминирате, ако не промените изцяло нагласата си, сега Вуцата да си отиде, пък после ще му мислите ... през уикенда загуба номер 3??? Би било интересно ... твърдият нов шампион на България не може да отбележи и 1 попадение, а всеки мач му свирят дузпи ... ех жалка картинка ....

roommen
13.08.2008 22:12

Един въпрос.

Защо на гърба на тези момчета от Беларус имената на гърба са на КИРИЛИЦА дето не са чували за Св.Св. Кирил и Методий, а "отбора на народа"дето носи името на друг български светец си е написал имената на латиница?
Пич ако това ще ги направи по добри обещавам ,че лично аз ще се заема да им занеса фанелките да им ги нащамповат на кирилица.

alenst
13.08.2008 22:12

Лефски пак са номер едно даже в Европа няма друг отбор с 9/девет/ поредни загуби в Шл

roommen
13.08.2008 22:08

Край на мача. Задачата на "сините" вече е изключително трудна. Реваншът в Беларус трябва да бъде спечелен незнайно как. Остава надеждата, че чудото може да се случи. Супер тъп коментар .Специялно за този който го е писал уточнявам -всякакъв резултат с един гол разлика в полза на Левски е удоволетворителен.

alenst
13.08.2008 22:06

Един въпрос.

Защо на гърба на тези момчета от Беларус имената на гърба са на КИРИЛИЦА дето не са чували за Св.Св. Кирил и Методий, а "отбора на народа"дето носи името на друг български светец си е написал имената на латиница?

roommen
13.08.2008 22:03

Тези Бате Борисов са големи риби , но за жалост и нашият отбор са големи шарани . НЕдопустимо е 3 дузпи поред да бъдат пропуснати ,и да няма един точен завършващ удар от поне 10 и да ти бъде вкаран гол от едно единствено положение.От това което видях на терена мога да кажа ,че отборът на Левски няма ясната идея за какво излиза на терена , не че Батето имат де.Смятам че ако за две седмици левскарите се научат да уцелват вратата на противника и да бележат голове ще имат реалният шанс да отстранят Батето ...

eXpLos1oN
13.08.2008 21:59

За пореден път българският футбол ме разочарова... Докато в България се играе подобен футбол, не мисля че ще имаме някакъв успех в евро турнирите. Надявам се поне Локото, Черно Море или Литекс да ни зарадват.

pakho
13.08.2008 21:54

Айде честито на всички левскари.

drumara
13.08.2008 21:45

Ш-ш-ш-ш-ш-ш-ш SaDisTa да не станеш на мазохист.Какъв българин си ти бе като името ти е вносно,а акъла талибански

grosseto
13.08.2008 21:44

Хора само слушайте коментатора на мача и му се смейте на тоо ЙдИоТ

pakho
13.08.2008 21:40

От днес всички фенове на Левски вече ще се казват Вихрен Борисов.За всички левскари - Специален поздрав от БАТЕ.

grosseto
13.08.2008 21:36

левскари нали ви казах как ще играят Левски в ШЛ като прогнозират ШЛ в бупмейкарските пунктове

fo0omer
13.08.2008 21:33

И аз не викам за Бате ама Гонзо си го е хванала липсата на късмет или на умение не знам точно какво е а и не ме интересува много много ама е смешно всеки мач да ви свирят дузпи и ви все да ги пропускате в Европа такива пропуски се плащат скъпо и няма място за тях (: (:

grosseto
13.08.2008 21:31

Хя,хя Левски ще гледат ШЛ през крив макарон

liverpool77
13.08.2008 21:04

Не викам за БАТЕ, няма нужда, вие сами ще си се биете, което е по-приятното ... а аз може да съм антибългарин според твоите думи, но не знам какъв човек си с такъв ник ... сполай ...Деко .. ти като си българин, защо си се кръстил Деко? Смешковци

deko1991
13.08.2008 20:52

да така е невинаги като пишеш с 10 пръста нато мен може да не сбъркаш като няма кво да кажеш си чешиш езика

gatio
13.08.2008 20:50

И Гонзо, и Вили нямат място в Левски!!!

SaDisTa
13.08.2008 20:48

Антибългарин ми прави забележка за една супер незначителна грешка...викай си за БАТЕ-то и мълчи.След мача се удави от мъка и това е...

liverpool77
13.08.2008 20:35

Пише се дуЗпа тъпо говедо ... много си зле наистина ... това само доказва мнението ми ...

SaDisTa
13.08.2008 20:32

МАКАР ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА ИЗПУСНЕ ДУСПА,НИЕ ГИ МАЧКАМЕ ТОТАЛНО.2-0 ЗА ЛЕВСКИ