Чембърлейн отказа на Челси заради Ливърпул

16:49
Чембърлейн отказа на Челси заради Ливърпул

Полузащитникът на Арсенал Алекс Окслейд-Чембърлейн е отказал да премине в Челси, въпреки че двата клуба са постигнали договорка за трансфер на стойност около 35 милиона паунда, твърди "Скай спортс".

Причината за решението на 24-годишния футболист е, че той иска да заиграе за Ливърпул. Интерес към Окслейд-Чембърлейн от червените има от няколко седмици. Договорът на английския национал с Арсенал е до лятото на 2018 г., като той е отказал да подпише нов контракт със заплата от 180 хиляди паунда седмично.

Шампионът на Англия Челси усилено се опитва да подсили състава си до края на трансферния прозорец, който затваря в четвъртък в полунощ. Мениджърът на сините Антонио Конте няколко пъти заяви през лятото, че иска да привлече поне още двама футболисти заради участието в Шампионската лига.

Освен Окслейд-Чембърлейн лондончани се опитват да привлекат и атакуващия полузащитник на Евертън Рос Баркли. Карамелите са отказали 25 милиона паунда от шампионите за 23-годишния футболист, съобщава "Би Би Си".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация