Хасани пропуска мача с Берое, помощник треньор аут и за ЦСКА

15:45
Хасани пропуска мача с Берое, помощник треньор аут и за ЦСКА

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа бранителя на Черно море Илиас Хасани за един мач за червения картон от двубоя със Септември. Освен това защитникът е глобен и с 200 лева.

Така Хасани ще пропусне гостуването на Берое в Стара Загора от 8-ия кръг на Първа професионална лига.

За обида на длъжностно лице два мача наказание и 2000 лева глоба отнесе помощник треньорът на “моряците” Ивайло Петров. За хвърлени предмети по терена Черно море е глобен с 1000 лева.

Ето и решението на ДК:

За обида на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2 от ДП /2017/2018/ – ДК наказва Ивайло Димитров – пом.треньор на ПФК „Черно море” гр. Варна със забрана за изпълняване на функции като треньор за 2 срещи и глоба в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК „Черно море” гр. Варна с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

Междувременно асистент реферът на мача между Черно море и Септември Николай Тодоров Христов е изваден от ранглистата на асистент съдии в Първа професионална лига. Това бе съобщено то Съдийската комисия към БФС чрез сайта на футболната ни централа.

Ето какво какво гласи решението:

За незадоволително представяне и допуснати груби явни важни грешки, които влияят пряко върху крайния резултат от футболната среща от 7-ми кръг между отборите на ПФК „Черно море“ и ПФК „Септември“ София и са неприемливи за нивото на асистент съдия от професионалния футбол, повтарящи се и в предни негови съдийски решения и съгласно чл.51 т.5 от Правилника на футболното съдийство в България изважда от ранглистата на асистент съдии в ППЛ Николай Тодоров Христов – асистент съдия на горепосочената футболна среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация