Неделев отказа примамлива оферта от Лудогорец

08:47
Неделев отказа примамлива оферта от Лудогорец

Лудогорец удари на камък в опитите си да привлече голямата звезда на Ботев Пловдив - офанзивния полузащитник Тодор Неделев. Българският национал е получил предложение, включващо умопомрачителна заплата, която е щяла да го изстреля сред най-добре платените в Разград. Въпреки чувствителната разлика спрямо възнаграждението му при "канарчетата", 24-годишният национал е отклонил предложението на "зелените". Желанието на Неделев е да продължи да играе за любимия си Ботев, където възроди кариерата си след несполучливия трансфер в Майнц 05.


През това лято талантлвивият футболист парафира с "жълто-черните" за срок от 3 години, но пред близки обяви намерението си да завърши кариерата си на "Коматево".


Интересът на Лудогорец към Неделев датира от няколко месеца, но "орлите" се решили на оферта едва сега, след идването на Димитър Димитров. Именно Херо настоява за привличането на минимум двама нови футболисти до затварянето на трансферния прозорец.


Ситуацията около българския национал, получил повиквателна заа предстоящите световни квалификации с Швеция и Хоандия, следи и отбор от Китай. Въпреки изгодните предложения, Неделев настоява да остане в Пловдив.


"Труд"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
29.08.2017 12:40

Този новия треньор Херо от ден на ден ми пада в очите още повече . Просто се чудя какво видяха в него като треньорски умения , за да го вземат. Искал бил сега Тодор Неделев . С какво точно ще подобри състоянието на Лудогорец един посредствен футболист ? С нищо .
Голяма грешка направиха от ръководството , като взеха Херо. Аз писах и в този сайт и наофициалния им сайт ,да вземат някой млад треньор ако трябва . Но да не е от така наречените " стари български муцуни " дето сме се нагледали предостатъчно на "възможностите" им . Толкова ли няма в България,пак питам , еднин треньор който да разбира от тази елементарна игра наречена футбол. Само аз ли в България разбирам ? Яд ме е че Лудогорец може да бъде един много добър отбор като цяло в Европа и в света , и да постига едни много добри резултати всяка година на европейската сцена. Обаче без треньор това никога няма да се случи .
Е , има и един друг вариант , но той не е за предпочитане: Да се вземат едни добри играчи , съответно ще са и скъпи . И те дори и да нямат треньор , пак ще играят и ще постигат някакви резултати в Европа .
За българското първенство изобщо не говоря , защото тук Лудогорец би трябвало да води в крайното класиране поне с 20 точки . А както виждаме със сегашния треньор Лудогорец трудно дори ще се задържат на първото място , че може и да останат втори дори .
В момента Херо буквално не знае какво да прави и опитва най-различни неща ,колкото да отчита дейност и да се вижда отстрани че работи . Но всъщност не прави нищо . Това за жалост е цялата истина за Лудогорец .
Един отбор който може много повече , но заради грешни решения е един посредствен отбор в момента .

vlislav_
29.08.2017 12:56

Всички много разбирате от футбол, от политика, от жени .. затова сме на това положение .. гледай си работата, стига писа простотии в работен ден.