Лудогорец записа домакинска издънка (видео)

20:29
Лудогорец записа домакинска издънка (видео)

Лудогорец и Пирин завършиха наравно в мач от 7-ия кръг от Първа лига. Двубоят на стадион " Лудогорец Арена" приключи при резултат 1:1.

Абел Анисе изведе разградчани напред в 61-ата минута, а в 87-ата Станислав Костов изравни. В 45-ата минута Козмин Моци пропусна дузпа.

През първото полувреме головите ситуация се брояха на пръстите на едната ръка. Пирин бе изпаднал в глуха защита. "Орлите" се бяха изнесли напред и атакуваха, но бяха доста безидейни и не успяха да намерят верния път към вратата на Благой Макенджиев. В деветата минута домакините създадоха първата опасност. Вандерсон изведе Клаудио Кешеру на голова позиция, но румънецът не успя да намери очертанията на вратата. В 32-ата минута гостите застрашиха именития си противник. Николов бе заел добра позиция в наказателното поле и отправи изстрел с глава, но Ренан внимаваше и изби в корнер. В 45-ата минута Козмин Моци пропусна дузпа, отсъдена за нарушение срещу Марселиньо. 

В 48-ата минута Натанаел нацели напречната греда, след топовен шут отдалеч, като преди това Макенджиев чукна леко топката. Още в началото на втората част българският шампион осъществи осезаем натиск, но със сериозни пропуски се отличиха Марселиньо и Кешеру. В 61-ата минута логичното се случи. Анисе отбеляза отблизо за 1:0. Халфът се възползва от опит за удар от страна на Моци и засече топката в мрежата. В 64-ата минута Марселиньо опропасти с лека ръка чисто голово положение. Мисиджан проби по левия фланг и намери техничаря, който от няколко метра стреля високо над напречната греда. В 77-ата минута силен изстрел на Суда се спря в страничния стълб. Малко по-късно гредата се оказа верен помощник и на Макенджиев. В 87-ата минута Станислав Костов отбеляза за 1:1, след асистенция Рениа, който навърза двама от тима на орлите.

Стартови състави:

Лудогорец: 33. Ренан, 6. Натанаел, 4. Сисиньо, 30. Моци, 5. Терзиев, 12. Анисе, 44. Горалски, 88. Вандерсон, 84. Марселиньо, 28. Кешеру, 93. Мисиджан

Пирин: 22. Макенджиев, 7. Рениа, 27. Ничев, 14. Николов, 18. Попев, 30. Траянов, 24. Костадинов, 15. Благов, 99. Кирилов, 10. Суда, 19. Костов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
28.08.2017 11:48

Наистина че е много слаб като треньор този "специалист" Херо . Той е оставил отбора да върви по течението и всичко си стои непроменено от предишния треньор. Моци продължава да бие дузпите , Кешеру продължава да играе ,въпреки че не умее , Терзиев не става и той ,и т.н.т. Всичко си стои едно и също . Плочата за Лудогорец е зацепила на едно място , в продължение вече на 2 години ,за жалост .
Толкова ли няма някой треньор ,който наистина да разбира от тази игра ? Аз ли съм единствения който разбира от футбол ? Има и други естествено , но за треньори незнайно защо се търсят все стари муцуни . Такива които са обиколили всички български отбори и вече трябва да започнат на ново да ги обикалят , понеже нямат друг избор . Така никога няма да има прогрес .