Валверде: Дано на 31-ви август да имам по-добър отбор

11:13
Валверде: Дано на 31-ви август да имам по-добър отбор

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде изрази очакванията си до 31 август да разполага с по-добър отбор. Специалистът говори след успеха с 2:0 над Алавес в мача от втория кръг на Примера. И двете попадения за успеха реализира голямата звезда на тима Лионел Меси. Аржентинецът пропусна и дузпа.


„Паулиньо се опитва да свикне с нашия начин на игра. Той е футболист, който много ще ни помогне“, заяви Валверде.

 

„Вече знаем тенденцията – Меси да излиза, да търси играта. Винаги има какво да се подобрява, но не зависи от него, когато съперникът излезе много прибран. Тогава е доста по-сложно. Но Меси е способен. Като цяло съм доволен от представянето на отбора“, анализира Валверде.


До края на трансферния прозорец остават броени дни, а за никого не е тайна, че каталунците се стремят да привлекат още няколко играчи. Едно от най-спряганите имена е на полузащитника на Ливърпул Филипе Коутиньо, а слухове има още за Анхел ди Мария от ПСЖ и за Жан-Микаел Сери от Ница.


„Очаквам на 31 август да имам по-добър отбор. Очаквам, когато дойде последният ден на трансферния прозорец да разполагам с по-боеспособен и по-добър отбор. Това е ясно“, каза за финал специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация