Мъри: В защита бяхме трагични

22:36
Мъри: В защита бяхме трагични
Станимир Стоилов изрази своето задоволство от страхотната победа на България над Черна гора с 4:1, но треньорът критикува отбраната на "трикольорите" която преди почивката се представи на много слабо ниво.

"В нападение стояхме много добре. Създавахме голови положения и през първото полувреме, но за жалост, тогава в защита бяхме трагични. Съжалявам, че Игор Томашич се отказа от отбора. Без него трябваше да търся други решения и в началото нещата не се получиха. Добре, че Станислав Ангелов може да играе навсякъде и запълни дупката от първото полувреме", коментира Стоилов.

"Надявам се в Италия да продължим с доброто си представяне от второто полувреме. Не всичко зависи от нас, но днес запазихме своите шансове за класиране на Световното", допълни треньорът, вкарал български отбор в груповата фаза на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ROZALI73
09.09.2009 21:04

НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С ВАС-СТРАШНО МНОГО СЕ ВДИГАТ АКЦИИТЕ НА БЕРБАТОВ,МОЖЕ ДА ИГРАЕ В МАНЧЕСТЪР,НО ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ КОЛКО МОЖЕ И КОЛКО ГОЛА Е ВКАРАЛ ЗА НАЦ.ОТБОР ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА.

AviMC
07.09.2009 18:49

РОЗАЛИ, ако не беше Кишишев, щеше да е някой друг. На метър от него наближаваше и Ч.Янков.

berbo_cskarq
07.09.2009 00:05

какъв кишишев бе.вярно вкара но си4ко хубаво беше дело на бербатов.3 асистенции+ 1 гол и 1 отменен.ако не бе6е той и спасяванията на иванков 6те6е да има резил

ROZALI73
06.09.2009 22:40

КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА КРИТИЧНИ.АКО НЕ БЕШЕ КИШИШЕВ МАЧА НЯМАШЕ ВЪОБЩЕ ДА ИМА ТАКОВА РАЗВИТИЕ.ТОЙ ВИНАГИ Е ДОКАЗВАЛ КАКВО МОЖЕ И ЕДИН ОТ МАЛКОТО ФУТБОЛИСТИ В НАЦ. ОТБОР С КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ.БРАВО ТИНКА -ВСИЧКИ В БУРГАС СЕ ГОРДЕЕМ С ТЕБ.БРАВО

torres_228
06.09.2009 08:54

Тоз пък специалистта отдолу какви ги изръси... Да не би Котев да беше по-добър ,защо не похвали него. Детински грешки правеше през цялото първо полувреме и ако беше станало 2-0 май негова щеше да е вината ... Илиян имаше 1-2 грешки през първото полувреме ,индивидуални говоря. Иначе гола беше заради цялата ни защита ,та дори и заради полузащитниците.. Изобщо не се връщаха ,оставяха ги отзад 3ма срещу 4ма за тях...А и колко пасове дадоха зад защитата ,просто не съм ги броил ,ама бяха около 5-6 през първото полувреме и то една засада нямаше.. Та добре ,че беше Иванков. Но през второто полувреме всичко си дойде на мястото. Покривахме си хората много добре, Мечо вкара гола, натискахме ги ,преса, разиграване ,бързи атаки... Това искаме да виждаме. А защитата ни беше на ниво през 2рото полувреме ,незнам защо недоволствате... Сигурно Наско им се е развикал хубавата на полувремето и са си стегнали гъза. И нещо друго забележително - започнахме да бележим повече от 2 гола ,което е повече от добре за нас... И да не забравяме - Берба вкара *joking* !

AviMC
05.09.2009 23:50

И.Стоянов се представи най-добре от защитниците във фаза защита. На моменти от него се започваше организирането на атаки.

Кишишев освен с гола си, с друго хубаво не го запомних. Изпускаше си хората по лявата зона.

К.Котев не знаеше явно къде се намира и за какво е терена. Грешките си в защита гарнира и с жълт картон.

Станислав Манолев във фаза атака се представи много добре. Той записа първият точен удар към вратата на Полексич. В защита беше колеблив.

Относно гола на Черна гора, вина имаха основно халфовете не толкова защитниците ни.

dunavec__
05.09.2009 23:21

Ти пък стига злобя бе хейтър... Мъри е прекрасен треньор, проблемите се крият другаде. Той ли да влезе да играе вместо некадърната ни защита Котев, Стоянов и т.н. Всеки играе колкото може!

ivoarsenal
05.09.2009 23:04

Добър ден бездарник такав
Най-накрая откри топлата вода.Как няма да сме трагични като викаш Илиан Стоянов(какав е този футболист)днес вярно имаше проблясъци през второто полувреме но като цяло той никого не е бил за национарния отбор.Иначе голяма мъка през първото полувреме.Добре че не ни вкараха втори че дори можеше и с 3 0 да се оттеглим на почивка.УЖАС!Хубавото беше че все пак Тинката я намери тая топка та започнахме да играем през втората част.Мъри ти си един мишок който слуша какво му говорят Наско Боби и Данчо но знай че като не се класираме ти ще опереш пешкира