Добра група за Лудогорец в Лига Европа, вижте жребия

16:31
Добра група за Лудогорец в Лига Европа, вижте жребия

Българският шампион по футбол Лудогорец изтегли добър жребий за груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа. Жребият отреди разградчани да попаднат в група C с отборите на португалския Брага, немският Хофенхайм и турския Истанбул ББ.

 Така родният първенец, който бе във втора урна, избегна някои от големите фаворити като Арсенал и Милан. Мачовете между клубовете ще се играят на 14 и 28 септември, 19 октомври, 2 и 23 ноември, а последният кръг ще бъде на 7 декември.

Ето и всичките 12 групи в Лига Европа:

Група А: Виляреал, Макаби Тел Авив, Астана, Славия Прага;

Група В: Динамо Киев, Йънг Бойс, Партизан, Шкендербеу

Група С: Брага, ЛУДОГОРЕЦ, Хофенхайм, Истанбул ББ;

Група D: Милан, Аустрия Виена, Риека, АЕК;

Група Е: Лион, Евертън, Аталанта, Аполон Лимасол,

Група F: Копенхаген, Локомотив Москва, Шериф, Злин;

Група G: Виктория Пилзен, Стяуа, Апоел Беер Шива, Лугано;

Група H: Арсенал, Бате Борисов, Кьолн, Цървена звезда;

Група I: Залцбург, Олимпик Марсилия, Витория, Коняспор;

Група J: Атлетик Билбао, Херта Берлин, Заря Луганск, Йостерсунд;

Група K: Лацио, Ница, Зьолте, Витес;

Група L: Зенит, Реал Сосиедад, Розенборг, Вардар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stan_the_great
25.08.2017 19:32

Групата си е супер! Спортинг Брага нямат нищо общо с отбора, който беше преди години, когато достигна финала в Лига Европа или четвъртфинала преди две години, отпадайки от Шахтьор. Миналата година си отпаднаха още в групите на ЛЕ, но все пак те са си най-вероятни да продължат от тази група, независимо като първи или втори. Останалите 3 отбора- Лудогорец, Истанбул и Хофенхайм са г/д с равни шансове. Истанбул не са толкова опасни, ако не ги подцениш и особено като домакин имаме всички шансове за победа, особено че и мачът ще е в период, когато Лудогорец трябва да са във върхова форма края на ноември-нещо като мин година, когато направиха реми с ПСЖ във Франция началото на декември. Не се заблуждавайте по това, че били направили 2:2 със Севиля. Испанците изобщо не показаха и половината от потенциала, с който разполагат, а и преди това си бяха спечелили гостуването в Турция. Факт, бяха и на косъм от отпадане в самия край, но Севиля сами си го направиха с това глупаво подценяване на опонента, а и очевадно някои хора в състава им още си въобразяват, че са в лятна почивка. А що се отнася до Хофенхайм- това им е първо участие в евротурнирите и знаем, че отборите от топ първенствата използват доста резерви в този турнир. Ясно е, че техен приоритет е второ подред отлично представяне в Бундеслигата, а Лига Европа им е като бонус. Мисля си, че ще успеем да вземем точки и от тях, особено ако използват повечко резерви, както очаквам поне лично аз.

Успех на Лудогорец и вярвам, че ще излязат от групата- ПСВ, Динамо Загреб и Одеса не беше кой знае колко по-лека група, а видяхме какво направиха с 16-те точки в нея и три победи като гост. Аз поне съм оптимист, но много зависи кой в каква форма ще е като дойдат конкретните мачове в групата!

scouser_pool
25.08.2017 18:56

Конкретно от 3-та и 4-та урна им се паднаха може би най-сериозните отбори , не мисля , че групата е лека , но не е непреодолима , дано продължат напред

zlobar4o
25.08.2017 17:35

Хаха добър не бих казал за предпочитане би било групи B или G имам но пък да пропуснали сме доста по непреодолими отбори

brickbat
25.08.2017 17:31

Кое точно е доброто на тази група? Да се бяха паднали с Милан или Арсенал, та да спечелят от реклами и билети. Сегашната група е много трудно преодолима и отборите са равностойни. Единствено група Е на Лион и Аталанта щяха да са по-гадна група.

zlobar4o
25.08.2017 17:38

Абе има много по трудни групи беспорно но както каза ти по добре от реклама малко пари с херо ще пафат с по 1 /2 гола в изключително неприятни за гледане мачове по добре като мача с арсенал отколкото мъка