Райола съветва Меси: Време е да напуснеш Барса!

12:40
Райола съветва Меси: Време е да напуснеш Барса!

Един от най-влиятелните агенти в световния футбол Мино Райола заяви, че петкратният носител на "Златната топка" Лео Меси трябва да напусне Барселона, за да докаже величието си.

Аржентинският гений има договор с каталунците до следващото лято, но преди два месеца се разбра за нов. Изненадващо обаче споразумението все още не е подписано, което породи спекулации, че Меси обмисля да си тръгне от "Камп Ноу". Името му е свързвано с богаташите от Манчестър Сити, където мениджър е добрият му приятел Пеп Гуардиола.

"Такъв играч като Меси, е длъжен да се пробва и на друго място, за да покаже величието си. Барселона се нуждае от коренна промяна. Трансферен прозорец вече не съществува. Сега играчите са купувани от цели страни (б.р. - визира преминаването на Неймар в ПСЖ), а това вече не е футбол. 200 милиона евро цена ще се превърне в нормална", заяви Мино Райола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

WINNERDOTBG
26.08.2017 09:40

Меси трябваше отдавна да е подписал с някой от големите отбори в Англия. Не минеш ли да се докажеш през там все едно не си играл. Легенди - мегенди, все тая. Меси отдавна е легенда на Барселона. Но, ако иска да го запомнят като най-добрия, а не като равен на Роналдо ще трябва да мине през Англия!

Garrincha
26.08.2017 00:15

" Остани, там където си легенда " !!! Да го духат алчните агенти !!! Мино има много поздрави от Тоти !!!